Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
Nadat ik mijn ijzeren voorraad soep uit de diepvries heb opgegeten was het tijd voor nieuwe. Ik had deze week bonen in tomatensaus gegeten en had daardoor nog[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be- 100 gram gerst - 50 gram rode linzen - 100 gram spinazie (diepvries) - 1 ui, fijngehakt - 2 wortels, in blokjes - 1,3 liter groentebouillon - 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel olijfolie 1 grote rode ui, gehakt zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 2 (400g) blikken tomatenblokjes 225g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, zeer fijngesneden 1 eetlepel olijfolie 1 blik (400 gr) tomaatblokjes 1 groene of rode chilipeper, fijngesneden 200 gr rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 middelgrote pompoen (schoongemaakt en in stukjes), blik linzen, 2 liter warme kippen- of groentebouillon, 1 grote gesnipperde ui, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 eetlepels zonnebloemolie or arachide-olie - 2 rode uien - 3 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 zongedroogde tomaten op olie -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 personen: - 1 tl kerriepoeder - 1½ el olijfolie - 1 ui, fijngehakt - ½ appel, geraspt - 1 teen knoflook, uitgeperst - verse[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 eetlepel olijfolie 1 afgestreken eetlepel kruidenmix Thai red curry, of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram rode linzen 2 uien, gesnippert 3 tenen knoflook, uitgeperst 2 blikjes tomaten puree 1 rode peper, fijn gehakt 1 half glaasje zoete[...]
Bron: smulweb.nl- 100 gram gerst - 50 gram rode linzen - 100 gram spinazie (diepvries) - 1 ui, fijngehakt - 2 wortels, in blokjes - 1,3 liter groentebouillon - 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 400 gr. linzen 2 liter groentebouillon (lekkerst is zelf gemaakt, maar dat duurt iets langer) 2 grote trostomaten, in stukjes gehakt eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 rode ui (in reepjes) 2 venkelknollen (in reepjes) 2 visbouillontabletten 200 g kabeljauwfilet 1 blik linzen ((400 g),[...]
Bron: ah.nlVroeger at - toen ik nog klein was - ik eens linzensoep die helder was en spekjes had. Dat was één van de lekkerste dingen die ik ooit gegeten had. En ever[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlRode linzen... wat doen je ermee? Vooral die rode, gespleten linzen, want die vallen snel uit elkaar en worden dan wat melig. Niet zo lekker door de pasta[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nl