Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 73 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1.4L groentenbouillon 1 ui, gehakt 1 wortel, in plakjes 2 stengels bleekselderij, gehakt 50g witte rijst 100g verse spinazie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 grote ui, in stukjes gesneden 2 preien, in stukjes gesneden 5 wortelen, fijngehakt 3 stengels selderij, in stukjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 een flinke klont boter 1 teentje knoflook, gekneusd 1/2 afgestreken theelepel gemalen nootmuskaat 1/2 afgestreken theelepel vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 9 1L groentenbouillon 2 (400g) blik gehakte tomaten 1 grote aardappel, in blokjes 2 stengels bleekselderij, gehakt 2 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 hele grote courgette(40 cm) in stukken 8 teentjes knoflook 4 ons ontbijtspek in kleine stukjes gesneden. 3 uien,grofgesneden 4 wortelen,grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 30 gr boter 1 grote ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 grote aardappelen, geschild en in blokjes 2 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nl4 a 5 uien teentje knoflook (naar eigen voorkeur) 2 groenteboullionblokjes 2 zakjes misosoep(ah en jumbo) evt te vervangen door groenteboullionblokje[...]
Bron: smulweb.nl- 100 gram gerst - 50 gram rode linzen - 100 gram spinazie (diepvries) - 1 ui, fijngehakt - 2 wortels, in blokjes - 1,3 liter groentebouillon - 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram verse spinazie zelfbereide groentebouillon of 2 groentebouillonblokjes 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gekneusd) 1 grote zoete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kuikenbouten zout Peper enkele takjes selderij en peterselie stukje wortel 1 kleine ui 250 gram doperwtjes (diepvries) 2 eierdooiers[...]
Bron: smulweb.nl600 g pompoen 600 g wortels 1 el boter ? l groentebouillon ? l melk ? l appelsap zout vers gemalen paper 2 plakjes toastbrood 5-6 el olijfolie, 3 el cr?me[...]
Bron: smulweb.nl