Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 2 el olijfolie extra vierge of 30 g boter 750 g aardappels, in vieren, in dunne plakken gesneden. 1 ui fijngehakt 8 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepels korianderzaad 2 theelepels komijnzaad 2 theelepels gedroogde oregano 1 eetlepel venkelzaad 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVenkel(foeniculum, vulgare), familie van de schermbloem en smaakt een beetje naar anijs. Vanuit Azië is de venkel naar Europa gekomen, de Romeinen gebruikte[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 2 venkelknollen geraspte schil en sap van ½ citroen 1 eetl. olijfolie 1 grote ui, grofgesneden 4 vastkokende aardappelen (totaal[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 150 g prei, bijgesneden en in ringetjes 70 g pancetta of mager spek, in blokjes 4 dl visbouillon (van blokje)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 800 ml runderconsommé uit blik 1 ui, versnipperd 1 stengel bleekselderij, kleingesneden 1/2 venkel, kleingesneden 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tunesische vissoep 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika olijfolie om in te bakken 300 gram aardappels (st Pieter of ander hard kokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Tunesische vissoep 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika olijfolie om in te bakken 300 gram aardappels (st Pieter of ander hard kokende[...]
Bron: smulweb.nl