Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Ingrediënten Porties : 2 1,5 liter water 600 gr witte asperges, geschild en zonder kontjes 1 ui 3 kruidenbouillonzakjes 2 laurierblaadjes 100 gr mager[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - Runderschenkeltje of soepvlees met een mergpijpje, - 3 Runderbouillonblokjes, - foelie, - bladselderij en/of bleekselderij, - eventueel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor een grote pan vol erwtensoep: 2 liter bouillon 500 gr spliterwten 1 knolselderij 300 gr aardappels 1 ui ½ prei 1 winterpeen handje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 30 personen 1,5 kg spliterwten, 1 knolselderij, 3 winterwortels, 6 aardappels, 1 pastinaak, 2 stengels prei. 1 grote schenkel. 1 stevig doorregen[...]
Bron: smulweb.nlVan mijn ouders kreeg ik een potje Deventer stadsmosterd en, ach wat attent, er zat een receptje bij. Voor mosterdsoep natuurlijk. En mosterdsoep, dát lust ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZie beschrijving Hulpmiddelen - Ovenschaal - Staafmixer - Grote soeppan Voorbereiding Ingrediënten en beschrijving: Bouilon: - 1 pond mager soepvlees -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor een grote pan vol erwtensoep: 2 liter bouillon 500 gr spliterwten 1 knolselderij 300 gr aardappels 1 ui ½ prei 1 winterpeen handje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g rundergehakt 1 ui (gesnipperd) 1 stukje foelie 1 liter vleesbouillon (vam tablet) 1 ciabattina (of 2-4 dikke sneden pain de campagne)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g kipfilet ½ zakje verse tijm (a 15 g) 1 laurierblad 1 stukje foelie 1 zak tuinbonen (diepvries, 300 g) 50 g katenspek 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlTomatensoep is een vloeibaar gerecht. Het bestaat uit vocht (soep) en eventueel groente, gehaktballetjes of rundvlees, croutons, kruiden en/of specerijen. De[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nl