Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Zo het is bijna etenstijd. Wat eten jullie? Vanavond staat hier op tafel: courgettesoep en spinaziesalade met avocado en gerookte zalm. Daarbij nog wat[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 bosuitjes, fijngesneden 3 tenen knoflook, fijngesneden 7 dl kippenbouillon, ontvet 300 g fijngesneden spinazie (diepvries) ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 120 g milde of pittige Italiaanse kalkoensaucijs, vliesjes verwijderd 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr lamsgehakt 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 gesnipperde ui 300 gr spinazie, gewassen en in reepjes gesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 1 middelgrote ui, versnipperd 5 plakken spek, in stukjes van ong. 2,5 cm gesneden (of gebruik spekblokjes)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) 2 el olijfolie 1 teentje knoflook (gehalveerd) ½ zakje provençaalse kruiden ((a 20 g), fijngehakt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 stengel bleekselderij (geschild) 1/2 komkommer (geschild) 75 g tuinerwten (versgedopt (als ze er niet vers zijn gebruik dan diepvries)) 50[...]
Bron: ah.nlDit recept komt uit het boek Magic Soup van Nicole Pisani en Kate Adams. Nicole Pisani heeft als chefkok gewerkt in het restaurant Nopi van Yotam Ottolenghi.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSoms bedenk je een nieuw recept om resten op te maken. Meestal noem ik dat ‘flans’. Maar deze soep is zo lekker geworden dat tie beter verdiend.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlTwee jaar afwezigheid op de blog Ik wil je even bijpraten, zodat je begrijpt hoe ik nu in het leven sta. De afgelopen twee jaar ben ik druk geweest met het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 stengel bleekselderij, geschild + 1/2 komkommer, geschild + 75 g tuinerwten, versgedopt (als ze er niet vers zijn gebruik dan diepvries) +[...]
Bron: smulweb.nl