Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Visfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg visfilet (kabeljauw, koolvis, tarbot), 500 g gepelde reuzengarnalen, 1 ui, 150 g wortelen, 3 tomaten, 3 takjes groene selder, 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gebruik nu eens geen gewone kerrie maar een Madras kerrie! Een "hete" kerrie uit India of de Caribbean. ± 600 gram West Indian[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Kant en klare ingrediënten 4 blikken witte bonen in tomatensaus ( Heinz) twee blikken kidney bonen in chilisaus ( Deen) twee kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -200 g zwarte of bruine bonen -300 g gekookte ham (dobbelsteentjes) -2 grote uien (fijngesneden) -3 tenen knoflook (fijngesneden) -1 prei[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Kant en klare ingrediënten 4 blikken witte bonen in tomatensaus ( Heinz) twee blikken kidney bonen in chilisaus ( Deen) twee kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -200 g zwarte of bruine bonen -300 g gekookte ham (dobbelsteentjes) -2 grote uien (fijngesneden) -3 tenen knoflook (fijngesneden) -1 prei[...]
Bron: smulweb.nl