Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 186 recepten
voor 6 personen 2 el olijfolie 225 g mager lamsvlees in blokjes 1 ui gesnipperd 1/4 knolselderij in heel fijne blokjes 1 prei in fijne ringen 2 wortels in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,5 l bouillon (groente of kip, eventueel van bouillontbletten) 1 grote of 2 kleine aardappelen 100 ml slagroom 250-300 gram knolselderij 1[...]
Bron: smulweb.nl- 100 gram gerst - 50 gram rode linzen - 100 gram spinazie (diepvries) - 1 ui, fijngehakt - 2 wortels, in blokjes - 1,3 liter groentebouillon - 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nl400 gram pompoen; 300 gram wortelen; 200 gram courgettes; 200 gram meiknolletjes; 1 ui; 1 kippenbouillonblokje; 2 eetlepels olijfolie; 1 koffielepel "ras el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg visfilet (kabeljauw, koolvis, tarbot), 500 g gepelde reuzengarnalen, 1 ui, 150 g wortelen, 3 tomaten, 3 takjes groene selder, 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram verse spinazie zelfbereide groentebouillon of 2 groentebouillonblokjes 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gekneusd) 1 grote zoete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 75 gram geraspte Parmezaanse kaas 250 gram rundergehakt 3 eetl. Olijfolie 100 gram magere gerookte spekblokjes 2 teentjes knoflook, gehakt 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g plantaardige margarine; 1 rode ui gesnipperd; 1 teen knoflook fijngehakt; 2 winterpenen in plakjes; 2 stengels bleekselderij in stukjes;[...]
Bron: smulweb.nl