Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Visfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen -2 grote uien -1 kg witloof -2 l kippenbouillon -peper -zout -nootmuskaat -1 à 2 dl room -wodka Voorbereiding -fruit in wat boter de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200gr: gekookte mosselen 300gr:gepelde gekookte garnalen tabasco of peper uit de molen 1/4 liter melk 4 eetlepels paneermeel 60gr:boter 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 flinke tl kerrie 1 el boter 2 st steranijs 4 stengels citroengras, in stukken, gekneusd 1 cm verse gemberwortel 1 rode peper, gehalveerd,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -2 grote uien -1 kg witloof -2 l kippenbouillon -peper -zout -nootmuskaat -1 à 2 dl room -wodka Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200gr: gekookte mosselen 300gr:gepelde gekookte garnalen tabasco of peper uit de molen 1/4 liter melk 4 eetlepels paneermeel 60gr:boter 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen trage duurloop van 30 kilometer. Dat is wat er zaterdagmorgen op mijn schema stond. De countdown naar de marathon van Reims is begonnen en de zwaarste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDenkend aan Ameland voel ik de wind op mijn gezicht. De zon op mijn winterjas Het schitteren van de golven in het licht Hoe nietig en hoe weerbaar wij ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl