Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Knoflooksaus die koop je niet, die maak je natuurlijk zelf! Omdat de knoflook niet rauw wordt toegevoegd is deze knoflooksaus heerlijk mild van smaak. De bol[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZelf mayonaise maken is helemaal niet moeilijk en het resultaat is verrassend lekker. Een paar dingen zijn belangrijk: 1. Zorg voor verse eieren 2. Alle[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPastasaus moet flink tomatensaus bevatten naar mijn mening... Natuurlijk is hij dan niet meer héél laag in koolhydraten, maar wel veel lekkerder bij een groot[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNa het recept voor knoflooksaus deel ik met jullie ook een recept voor Griekse tzatziki; een eenvoudige dipsaus van yoghurt, komkommer en knoflook. Lang leve[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe winterwortels zijn nu volop overal verkrijgbaar, ze zijn goedkoop, gezond en voedzaam. Winterwortels koop je vaak per kilo, maar voor ons tweetjes is dat[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMayonaise maken op de traditionele manier vergt tijd en eerlijk gezegd ook wat oefening. Dankzij de staafmixer kan iedereen in een mum van tijd een mayonaise[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze pindasaus is heerlijk bij nasi of bami, maar ook bij een gehaktballetje op brood! Ingrediënten: 2 volle eetlepels pindakaas, ongeveer 80 gram 125 ml water[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet recept voor deze tzatziki vond ik in het boek 'de allerlekkerste partyhapjes' en het leek mij erg lekker. Vaak moet je bij tzatziki eerst de komkommer[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKen je dat? Je hebt een restje nasi of gehaktballetjes, maar de pindasaus is op... Toch is een klein beetje saus, ook bij een restje, wél erg lekker. Met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMijn recepten ontstaan regelmatig doordat er 'restjes' zijn. Zo had ik nog een pot gedroogde tomaten op olie die ik op wilde maken. Ik besloot een tapenade te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze saus zag ik rond de Kerstdagen gemaakt worden bij 24-Kitchen, door Angélique Schmeinck. Natuurlijk heb ik het recept wat aangepast, Door gebruik van verse[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZegt de term 'Smaakmakkers' je niets? Lees dan eerst even het blogbericht van gisteren . Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat wordt bereid met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVan links naar rechts: kruidensaus, whiskysaus, mosterdsaus Onderstaand vind je drie recepten voor eenvoudige koude sausjes. Lekker bij een stukje vlees, door[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZegt de term 'Smaakmakkers' je niets? Lees dan eerst even het blogbericht van gisteren . Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat wordt bereid met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHummus is dé favoriete dipsaus in het Midden-Oosten. Niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Serveer het op een feestje als snack in combinatie met stukjes[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet oktobernummer van het blad Boodschappen heeft als thema 'Heerlijke herfst'. In deze uitgave staan vier heerlijke chutneys die prima dienst kunnen doen als[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZelf mayonaise maken is een fluitje van een cent. Je leest HIER hoe je dat doet. Vervolgens maak je deze mayonaise nóg lekkerder door er knoflookmayonaise van[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl