Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 6 350 gr rotini of fusilli 1 el plantaardige olie 1 teentjes knoflook, geperst 1 tl gedroogde basilicum 1 tl gedroogde Italiaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 g campanelle (pastaklokjes) of andere vormen, zoals fusilli (spiralen) of 225 g gekookte pasta 2 el olijfolie, extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g fusilli, radiatore, ruote of andere pasta 4 tenen knoflook, gepeld 2 bosjes verse basilicum, fijngesneden 1¾ dl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g korte pasta, bijv. fusilli 1 courgette (150 g), in blokjes van 1 cm 1 gele paprika, zonder de zaadjes, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 225 g kipsaucijzen, in plakjes 2 uien, in dunne ringen 2 grote rode of oranje paprika's, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eikelpompoen (ong. 800 gr) 1 ui olijfolie peper en zout 400 gr fusilli pasta 200 gr zachte geitenkaas 100 gr walnoten of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1[...]
Bron: smulweb.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 300 g fusilli (pasta, zak 500 g) 3 el olijfolie 2 schaaltjes rundersaucijzen (extra mager (a 2 stuks)) 3 preien (gewassen en in halve[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli 2 tenen knoflook 2 courgette 3 el olijfolie 225 g tuinerwten (pak à 450 g, diepvries) 2 el citroensap 250 ml crème fraîche[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli 360 g Zweedse gehaktballetjes 5 el olijfolie 1 oranje paprika 1 teen knoflook 350 ml tomato frito 300 g spinazie 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tl Italiaanse (kruiden (potje 12 g)) 2 el kappertjes 400 g fijngehakt (vegetarisch, schaal 175 g) 3 el olijfolie 300 g fusilli (pasta, zak[...]
Bron: ah.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com