Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten voor 2 personen: 350 gram aardappels (vastkokers) 150 gram oesterzwammen 2 1/2 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes 5[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 200 g broccoliroosjes 6 eieren 3 eetl. bieslook, fijngesneden 1 eetl. plantaardige olie 15 g boter 400 g rode zalm uit blik,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de basissaus: 1 el olijfolie 4 fijngesneden lenteuitjes (ook het groen) 2 geperste teentjes knoflook 250 ml witte wijn 500 ml verse room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de basissaus: 1 el olijfolie 4 fijngesneden lenteuitjes (ook het groen) 2 geperste teentjes knoflook 250 ml witte wijn 500 ml verse room[...]
Bron: smulweb.nlVandaag de dag heb je heel veel verschillende soorten sla, botersla, rucola, lollo rosso, ijsbergsla, eikenbladsla. Zelf pluk ik in de zomer de sla uit mijn[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoezééé, de lente is aangebroken! Met andere woorden, de tijd waarin ik in de keuken helemaal kan losgehen met seizoensproducten als rabarber, aardbei,[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comOesters a la Venitienne Gisteren weer eens oesters gegeten. Ik vond het tijd om een nieuw recept uit te proberen en heb deze Oesters a la Venitienne gemaakt,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 4 el parmezaanse kaas ½ el bloem 4 sliptongen zout en versgemalen peper 1½ dl Italiaanse olijfolie (extra vierge) 3 struikjes[...]
Bron: ah.nlVanavond weer een heerlijke pasta gegeten, dit keer met gerookte zalmhaas. De pasta die ik gebruikt heb is een Scialatielli al Limone, oftewel een pasta met de[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOftewel pannenkoeken van boekweitmeel… Een Franse crêpe van gewone bloem is bedoeld om met een zoet beleg te eten en galettes zijn ervoor om hartige[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGroene en witte asperges De asperge is de stengel van de aspergeplant. Witte asperges ontstaan door aspergebedden op te hogen. De stengels groeien dan onder de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOesters a la Venitienne Gisteren weer eens oesters gegeten. Ik vond het tijd om een nieuw recept uit te proberen en heb deze Oesters a la Venitienne gemaakt,[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDeze involtini, ofwel kleine rollades horen eigenlijk van kalkoenschnitzels gemaakt te worden. Ik kon ze helaas niet vinden, dus gebruikte ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMisschien kijken jullie gek op wanneer jullie de titel van dit recept lezen. Waarschijnlijk. Want courgetta is naar mijn mening nog geen Nederlands[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nl