Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 615 recepten
Ingrediënten Porties : 8 250 gr boter 6 plakjes bacon 3 uien 250 gr selderij 125 gr bloem 500 gr aardappelen 1 l melk 7½ dl visbouillon zout en peper 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 1 (7 gr) pakje gedroogde gist 225 ml lauw water 560 gr witte bloem 4 eetlepels basterdsuiker 2 eetlepels margarine of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 4 plakjes bacon 1 (450 gr) zalmfilet, in 2 porties 1 eetlepel olijfolie 5 eetlepels mayonaise 1 theelepel gedroogde dille 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 1 krop Romeinse (bind)sla (langwerpige bladeren) 100 g Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook, fijngesneden 2 ansjovisfilets,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Salade 100 g jonge spinazie 1 krop bindsla 1 klein worteltje 1 kleine courgette Vismengsel 600 g mosselen, schoongemaakt en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eieren 2 el extra vergine olijfolie 1 teentje knoflook, geperst 1 stokbrood, circa 25 cm lang, circa 225 g 3 rijpe tomaten, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g heel verse zalmfilet (staartstuk) Marinade 1 el grof zeezout 2 tl basterdsuiker 1 tl gemengde zwarte, groene en rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g jonge nieuwe aardappelen, geschrapt 12 sardines, circa 1,5 kg in totaal, schoongemaakt 100 g verse volkoren broodkruimels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 rode paprika, gehalveerd en zonder zaadlijsten 6 dikke sneden brood met havervlokken 15 g boter, gesmolten 150 g kwark 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Club sandwich (1) 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd , 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken , 2 tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 6 el olijfolie 1 duopakje aardappelschijfjes (700 g) 4 tonijnsteaks (a ca. 100 g) 1 blikje olijven gevuld met ansjovis (200 g) 150 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakken tonijnfilet van 100 gr per stuk het sap van 1 citroen 30 groene asperges 3 cl balsamico 20 gr gekonfijte gember,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 kalfs- of kalkoensaucijzen 4 eetlepels olijfolie extra vierge 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 blik[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 2 1 blikje (van ong. 170 gr) tonijn, uitgelekt 60 ml mayonaise 1,5 theelepel mierikswortelsaus uit een potje 1 eetlepel augurk,[...]
Bron: allrecipes.nl