Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 203 recepten
Ingrediënten 2 el ghee ((zie tip) of olie) 2 tl verse gemberwortel (fijngehakt) ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 700 g[...]
Bron: ah.nlHet is al weer een paar dagen prachtig weer, we gaan verlangen naar ander eten, niet meer de winterse gerechten maar de lente op je bord. De eerste[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 200g rode linzen 4 eetl tomatenpurée 200g magere yoghurt 1 theel garam masala 1/2 theel kurkuma 1/2 theel gemalen komijn 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gr Puy linzen 3 laurierblaadjes 2 hele tenen knoflook 3 eetlepels olijfolie 1 theelepel vers tijmblad, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, grofgesneden 1-2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 el fijngesneden verse gember 2 el milde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 fijngeraspte schil van 1 citroen 2 el olijfolie, extra vergine 225 g prei, in dunne schijfjes gesneden 125 g jonge kool, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 kilo stukken kip, met bot, in grove stukken gesneden 400 gr gekookte linzen 240 ml yoghurt 400 gr basmati rijst 1 tomaat 6[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 200 g Puy-linzen - 2 laurierblaadjes - 2 tl komijnzaad - 2 tl korianderzaad - 5 el olijfolie - 1 middelgrote ui, grofgehakt - 2 tenen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 2 middelgrote aubergines - 2 el rode wijnazijn, van goede kwaliteit - 200 g linzen, bv Puy-linzen of Castelluccio-linzen - 3 kleine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet zat al tijden in de pijplijn: het zelf maken van granola. Om precies te zijn, vanaf 18 juni 2012, toen ik het op de site van Levine opnieuw voorbij zag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com