Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 285 recepten
4 personen 600 gram bloemige aardappels in blokjes 6 eetlepels melk 30 gram boter 20 gram parmezaan vers geraspt 2 theelepels truffelolie 20 gram zwarte[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 12 personen 1 kg Aardappelen - Vastkokend 125 ml Slagroom 125 ml Melk 1 eetlepel Olie - Truffelolie 2 Eidooiers 100 gram geraspte kaas - belegen 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlZo net wou ik toch maar even mijn eten voor vanavond klaarmaken en ja na alle feesten is er te over aan ingrediënten en eten in de koelkast. Tja, wat had[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stuk(s) aardappel 100 mililiter aceto (saus) 1 stuk(s) appel 20 gram basterdsuiker (deventerkoek) 20 gram boter (hertenbiefstuk) 150 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500g korte pasta, bv troffiette 500 g bospaddestoelen echte boter+olijfolie 4 sneetjes oud brood, hard 50 g parmezaan 2 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kwartels 4 gedroogde pruimen 120 gr. gevogeltegehakt ajuin, wordtel, prei, kruidentuiltje 1 potje truffelschilfers boter, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olijfolie - truffelolie, desgewenst - Parmezaanse kaas, geschaafd - 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten - geroosterd stokbrood of ciabatta[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 18 vastkokende aardappels van goede kwaliteit 150 gram pecorino en/ of een mengsel van pecorino en parmezaan, in plakken geschaaft. 25 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Roomkaas (philidelphia) Zure room Zout Peper een paar takjes Bieslook Stokbrood 2 a 3 druppeltjes Truffel Olie Fn ja druppeltjes. Truffel Olie[...]
Bron: smulweb.nlKalfslappen in blokjes gesneden peper & zout ui & knoflook kruidnagel gemberpoeder mosterd laurierblad flesje bruin bier bruine suiker tutti frutti[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g rosbief (dungesneden) 1 bakje rucolasla (30 g biologisch) 4 eetlepels olijfolie met truffelaroma (fles à 250 ml) + 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 8 sint jacobs vruchten (coquilles) paar druppels truffelolie 250ml room bosje bieslook naar smaak peper en zout 1 dessertlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 sjalotjes, fijn gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijn gehakt klontje boter scheutje cognac 4 dl. gevogeltefond 3 dl. slagroom 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het raviolideeg 250 gr bloem 3 kleine eieren Voor de vulling 25 gr truffels 1 bosje krulpeterselie 2 flinke handen spinazie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is echt genieten dat er zo veel vegetarische keuze is tegenwoordig. Vegetarische restaurants zijn natuurlijk een feest. Wat ook niet verkeerd is, zijn de[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlvoor 4 personen 300 gram pastrami; 300 gram gemengde bospaddenstoelen; half bosje gesnipperde bieslook; kropje lolo rosso; gebakken spekjes; gebakken[...]
Bron: smulweb.nl