Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 389 recepten
Feitelijk kon het niet lang uitblijven na het succes van de 'wilde perziken'. En daar zijn ze dan ook (€3,50 per kg bij Lindenhoff te Baambrugge): wilde[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn dan liggen er opeens vreemde aardbeien op de versafdeling bij Albert Heijn (€2,99 per 100g); lichtgele 'koninkjes' met rode pitjes. "Ananas aardbei"[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOudjaarsdag, oudjaarsavond. Totaal incompleet zonder Vegter's Rolletjes . Ambachtelijke, opgerolde kniepertjes die gevuld dienen te worden met slagroom en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZonnatura kruidenthee, inmiddels uit het assortiment (maar klinkt héérlijk): venkel&zoethout, amandel&cichorei, zoethout&kaneel. Gelukkig ook goed[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEr is tekstueel weinig verheffends aan, maar favoriet ontbijt 'du jour' (et autre jours) is zo'n bak met bosbessen, bramen en/of frambozen, gebroken lijnzaad,[...]
Bron: mangerie.blogspot.com3,5kg boter, 46 eieren, 4kg suiker, 2kg bloem: IT's ON!! (er is al een flesje rode kleurstof gesneuveld - dat was minder..)
Bron: mangerie.blogspot.comDe veelvuldige keukenprins(es) heeft een kast vol kookboeken en receptenknipsels. Dat geldt tenminste voor mij. En op de beperkte ruimte die het aanrecht[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVanwege de 'cupcake/cakepop' trend die door Nederland raast, zijn bij detailhandel en supermarkt allerhande eetbare decoraties te koop. Xenos bijvoorbeeld is[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSoms is een goed idee zó belachelijk voor de hand liggend, dat je er gewoonweg niet zelf opkomt. Zoals (2el) gezeefd cacaopoeder (en omdat dat bitter is, dus[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOmdat iedereen natuurlijk wel weet hoe een bordje chili eruit ziet (als 'brokkenpap', nietwaar), dit keer geen fotootje. Maar natuurlijk wél de recensie van[...]
Bron: mangerie.blogspot.com"Moeder Natuur heeft haar 'cadeautjes', ook wel superfoods , lang verborgen gehouden in onder meer de Himalaya en de Andes. Maar tegenwoordig zijn açai en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb een nieuw woord geleerd: pareidolie wat zoveel wil zeggen als zijnde een vorm van illusie waarbij onduidelijke of willekeurige waarnemingen worden[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGevonden bij MCD (Lombok, Utrecht) en sindsdien met erg veel genoegen gedronken: muntthee (54,5% munt) met kaneel (25%), zoethout (10%), gouds-en korenbloem[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEen typisch ontbijt op een vrije dag: flinke pint (groene) thee; bak yoghurt met bessen, noten, lijnzaad; wat ik zo snel aan groente kan grijpen (in dit geval[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat was ik trots toen ik in groep zeven (toen nog klas vijf) als één van de weinige (zo niet de weinigste ;) al wist hoe je "grapes" moest schrijven.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comCouscous (of bulgur) bereiden doe je dus beter zo, dan alleen maar kokend water opgieten en laten wellen tot gaar. Waarvan akte; be- dankt Baktat.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk sta zo laat op, dat ontbijten geen zin meer heeft. Niet dat ik niet ga eten, maar dat noemen we dan brunch. En aangezien mijn lijf langer dan wenselijk[...]
Bron: mangerie.blogspot.comProefmonsters van crèmes en smeersels die maandenlang onge- bruikt en bijna vergeten op de plank liggen te liggen. Maar dan ga je wel eens ergens heen en in[...]
Bron: mangerie.blogspot.com