Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Mosselen met knoflooksaus? Een paar weken geleden maakte ik deze mosselen voor het eerst. Ik had een grote pan currymosselen met veel groenten in gedachten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNaturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl't Is weer volop maatjestijd! Ik transformeer dit gezonde visje tot een tartaar. Lekker als hapje met een fris biertje... Ik hou van een sterk blond biertje.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEnglish-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beMosselen zijn hier erg gewild, maar ja elke week eten wordt toch wat te duur. We eten ze nu een paar keer per jaar. Deze variant vindt ik erg lekker. Ik maak[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week waren we eens de hele week thuis, dus ik heb ook elke dag moeten koken. Gelukkig is dat voor mij geen probleem. Deze week hoop ik alle recepten nog[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVlaamse stoofpot 600 gr. Riblappen, in blokjes gesneden 3 Uien, in ringen gesneden 3 Eetlepels bloem 1/2 Theelepel mosterdpoeder 3 Teentjes knoflook, fijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlE én van de drie jalapenopeperplantjes die binnen mochten overwinteren begint weer nieuwe pepers te maken. Ook een cayennepeperplant is weer begonnen. Ik heb[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMeestal maak ik de stoverij met bruin bier. Dit keer heb ik eens een recept uitgeprobeerd met blond bier. Blond bier is niet hetzelfde als wit bier en ook niet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl't Is weer volop maatjestijd! Ik transformeer dit gezonde visje tot een tartaar. Lekker als hapje met een fris biertje... Ik hou van een sterk blond biertje.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEnglish-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beJe moet er even de tijd voor nemen, maar dan heb je ook wel een heerlijke runderstoofpot. Voor 3 à 4 personen uit Delicious van maart 2012. 35 gr bloem 750 gr[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl