Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 76 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 verse hele forellen, schoongemaakt en ingewanden verwijderd 3 el olijfolie 4 el bloem 75 gr polenta 1/8 tl cayennepeper 1 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g witte langkorrelige rijst 1 l groentebouillon of water 8 kwarteleitjes 1 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 g jonge spinazie 125 g bloem 450 ml halfvolle melk 1 ei flinke snuf geraspte nootmuskaat circa 1 el zonnebloemolie zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 grote bloemtortilla's, totaal circa 340 g 175 g taramasalata (Griekse saus met viskuit) 75 g waterkers ½ komkommer, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nl250 gram lichtgerookte forelfilet 4 eetlepels geschilde knolselderij, in blokjes of dunne reepjes 4 eetlepels mayonaise (liefst zelfgemaakt) 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 rijpe avocado`s * 1 citroen, geperst * 8 dl magere yoghurt * 1 sjalotje, gesnipperd * 1 (vlees)tomaat, gepeld, in blokjes *1 gele paprika,[...]
Bron: smulweb.nlMeestgegeten gerecht (naast een veelheid aan rauwe groenten pur sang) tijdens mijn dagen van Dr. Mike Moreno's cyclus 1: een grote hoeveelheid (in weinig[...]
Bron: mangerie.blogspot.com250 g. Gerookte zalm 1 gedroogd norivel (wier), in 6 repen gesneden 100 g Roomkaas wasabipasta 10 g tuinkers Limoen in vieren gesneden, als garnituur[...]
Bron: smulweb.nlMichel van de Kroft van Restaurant 't Nonnetje* maakt gestoomde forel met grapefruit, hazelnoot en radijs, rauw gemarineerde venkel en lichte jus van venkel ...
Hoi hoi! Vanmiddag deel ik een receptje dat je ongetwijfeld wel al kent. Heel simpel en héél lekker: Wentelteefjes! Ik was van plan om een lunch te maken met[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, gaat het hier NIET om een dessertje, maar wel om een aperitiefhapje. Met vanille? Jawel, meer nog met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoordelige BBQ met doe-het-zelf vlees-, vis- en/of groentenpakketjes. Wanneer het BBQ-weer is in Nederland is nogal moeilijk in te schatten. En om nu op een[...]
Bron: dagelijksebespaartips.blogspot.nlEen zeer verfijnd aardappelgerecht, mijn moeder prepareerde het vroeger op feestdagen of bij speciale gelegenheden. Aan de smaak van destijds heb ik nog steeds[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl