Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g gehakt van hertenvlees 200 g mager varkensgehakt 1 tl fijngeraspte verse gember 12 jeneverbessen, gekneusd ½ tl vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels extra vergine olijfolie 700 gr hertenvlees, in blokjes zout en peper naar smaak 1 kleine ui, in grote blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aubergines, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, zout en peper 1 dl olijfolie, 3 uien gesneden, 3 teentjes knoflook, 600 gram lamsgehakt, klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aubergines, 4 dl kippenbouillon van 1 tablet, zout en peper 1 dl olijfolie, 3 uien gesneden, 3 teentjes knoflook, 600 gram lamsgehakt, klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 (tamme) eendenbouten - boter en olijfolie - 10 tenen knoflook - 6 jeneverbessen - 4 takjes tijm - 2 blaadjes laurier - 4 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 (tamme) eendenbouten - boter en olijfolie - 10 tenen knoflook - 6 jeneverbessen - 4 takjes tijm - 2 blaadjes laurier - 4 takjes platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlHet gaat er wild aan toe in Casa Latti ! November, december is in zowat heel Europa de wild periode. De sfeer is ook anders dan in de andere seizoenen, het is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be“ Buiten huilt de wind om het huis Maar de kachel staat te snorren op vier Er hangt een lapje voor de brievenbus En in de tochtigste kieren zit papier[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beZoals de meeste van ons heb ik er al weken rekening mee gehouden en overal gekeken om inspiratie op te doen. Omdat wij niet met veel mensen zijn, kies ik voor[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 6 personen 5 mooie tomaten 2 grote harde uien 4 aardappelen 1/2 sinaasappel met schil 1-2 teentjes knoflook 1 el. peterselie 1/4 tl. kruidnagel 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukken zalm (ongeveer 120 gram), 100 gram broodkruim, bloem, 2 eetlepels olijfolie, 1 eiwit, 10 schorseneren, sap van 1 citroen gebrokken[...]
Bron: smulweb.nl