Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten Porties : 8 3 aubergines, in totaal circa 675 g 2 flinke knoflooktenen 30 g amandelen, gemalen 1 el citroensap 1 tl komijn, gemalen 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr kikkererwten meel 1 theelepel baksoda 1 theelepel gemalen korianderpoeder 1/2 theelepel mosterdzaad, gemalen 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 2 tenen knoflook, fijngewreven - 2 tl gemalen komijn - 2 tl gemalen koriander - 1 tl chilivlokken - 1 tl milde paprikapoeder - 2 el ingemaakte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe lastige maand april..... April is altijd een beetje lastige maand, we zijn de wintergroenten beu en verlangen naar lentegroen! Het is gewoon een kwestie van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen paar dagen geleden riep Mireille, het gezicht achter het foodblog Eitje kookt , haar mede-bloggers op om een Gambiaans gerecht te koken. Hiermee wil zij -[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit is macaronisalade. Je kent het vast wel; je gooit een bepaalde hoeveelheid macaroni in het kokende water en ondertussen denk je: zal het wel genoeg zijn?[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten 2 aubergines 2 el zout 575 g kipdrumsticks (schaal) 2 tl paprikapoeder 500 ml kraanwater 250 g couscous (biologisch, pak a 500 g) 4 el[...]
Bron: ah.nlPlakken aubergine. In bak met water met citroen & beetje zout (1/2 uur). Goed droogdeppen. Bloem, paprikapoeder, komijn, zout, peper. Losgeklopt ei.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBaba Ganoush De geroosterde aubergine geeft deze libanese dip zijn autentieke smaak Het is de moeite om de aubergine eerst zwart te roosteren om de rokerige[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe zon begint weer steeds uitbundiger te schijnen, dus hoog tijd voor zomerse recepten! Hier een recept van Ottolenghi met aubergine en bulgur. Je kunt dit[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEinde van de maand, dus alweer tijd voor de foodblogswap ! Ik mocht deze maand kiezen van de blog Great Little Kitchen van Stephanie. Een keuze maken leek op[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDipsaus, gemaakt van verschillende verse groenten. Geschikt voor meerdere doeleinden. Lekker op brood, maar ook op een toastje of als dip voor bij chips en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBaba Ganoush De geroosterde aubergine geeft deze libanese dip zijn autentieke smaak Het is de moeite om de aubergine eerst zwart te roosteren om de rokerige[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIn de supermarkt in het Belgische Kapelle hadden wij ons voorgenomen alleen produkten mee te nemen die we niet zomaar in Nederland konden kopen. Abdijkaasjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl