Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten 300 g basmatirijst 1 ui 10 el olijfolie 2 el milde Indiase currypasta (potje 283 g) 450 g bloemkoolroosjes (diepvries) 150 tuinerwten[...]
Bron: ah.nlGisteren stond mijn dag in het teken van clubjes en daarmee veel heen en weer reizen met de kinderen. Het is altijd erg leuk om alle voorgenomen zaken voor[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlEen kommetje comfort food, ik had het zooooo nodig ! De afgelopen dagen was het afzien, afzien door een verkrampte spier in mijn rug. Een verkrampte spier die[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beFietsvakantie. Zon. Wind. Groen. Lege wegen. Wat wil je nog meer? Vorig jaar trokken we weer eens door Nederland, en het was geweldig. Ik plaats nu geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet seizoen is weer begonnen. Dit betekent dat de boekingen voor onze B&B weer binnen komen, en de moestuin om aandacht vraagt. Minder tijd om te bloggen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen hele lange naam voor een heel lekker slaatje. Er zitten best wel wat ingrediënten in maar daar kan je natuurlijk lekker mee variëren. Ik maak gewoon salade[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe eerste dag van Dagen Zonder Vlees ben ik goed gestart met een super lekker vegetarisch gerecht. Deze combinatie van groenten en peulvruchten is er eentje[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten 1 grote bloemkool 1 el zonnebloemolie 500 g verse soepballetjes 2 uien (in ringen) 2 el milde Indiase currypasta 200 ml kokosmelk 1 blik[...]
Bron: ah.nlLekkere curry's uit Jamie Olivers kookrevolutie! Deze 2 curry's vind ik de lekkerste uit dit kookboek. Omdat het boek gericht is op ' iedereen kan koken' kan[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comBeetje geinspireerd door Pieman en samengevoegd door mijzelf. Volgens mij kun je alles in een pie stoppen. Zolang het maar geen vloeibare soep is of iets is[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlBoerensoep à l'acienne, met pijnboompitten en sojaroom Laatst las ik in Trouw een recept van Rianne Buis geïnspireerd op het kookboek van Tara Duggan , Root to[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlRoasting vegetables gives such a unique taste. For everyone who doesn’t like the smell of cauliflower, and I know a lot of you do, try roasting this[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, grofgesneden 1-2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 el fijngesneden verse gember 2 el milde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 1 grote teen knoflook, fijngesneden 30 g verse gember, fijngesneden 200 g gele linzen 550[...]
Bron: allrecipes.nlWat betreft creatieve benamingen kan deze weer tellen. Eigenlijk heb ik gewoon een variant gemaakt op een shepherd's pie. Een shepherd is een (schaap)herder en[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be