Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 4 30 g boter 2 sjalotjes, fijngesneden 1 kg mosselen, schoongemaakt, zonder baarden 4 el witte wijn 1 laurierblaadje 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIk heb geen enkele aflevering van de laatste reeks van De Beste Hobbykok van Vlaanderen gezien. Heel spijtig, vind ik dat, maar ja, de uitzendingen vielen nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVorig jaar maakte ik op een zonnige dag een visgerecht wat we aan de tuintafel konden eten. Toen ik het recept voor vissoep zag kreeg ik onmiddellijk dezelfde[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 200 g sugar snaps 1 ui 2 teentjes knoflook 500 g (tros)tomaten 400 g tilapiafilet (of meervalfilet) 1 eetlepel citroensap 50 g bloem[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g kabeljauwfilet (in stukken) 2 el bloem 4 el olijfolie 3 ansjovisfilets ((blikje 46 g), fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 teentje knoflook 100 g walnoten 2 eetlepels olijfolie (extra vierge) 2 eetlepels citroensap zout 3 takjes peterselie 30 gekookte mosselen[...]
Bron: ah.nlDit is een recept van El Bulli's topchef Ferran Adria, uit het boek Thuis koken. Dit boek staat vol met eenvoudige recepten, uitgebreid beschreven met veel[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe mosselen zijn op dit moment bij de plaatselijke super in de aanbieding. Een goede reden om ze weer eens op tafel te zetten. De afgelopen keren hebben we de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOp het moment dat bij mij bekend werd dat ik geen tarwe meer mocht eten, dus geen pasta meer, wist ik niet wat ik dan wél mocht eten. Een tarwe allergie wordt[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comOp het moment dat bij mij bekend werd dat ik geen tarwe meer mocht eten, dus geen pasta meer, wist ik niet wat ik dan wél mocht eten. Een tarwe allergie wordt[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comIngrediënten: 1 kg mosselen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 3 eetlepels olijfolie 1 kleine lepel bloem 1 scheutje witte wijn 250 ml visbouillon of water[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI had the day off from work today! Had to work on my articles for my PhD and cleaning my house. But it also meant that I had some more time to cook! So I[...]
Bron: healthylivinginheels.blogspot.com.es