Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 sneetjes volkorenbrood, met korst 4 el droge witte wijn 450 g magere biefstuk van de lende of de rug 5 sjalotjes, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 350 g lendenbiefstuk 150 ml rode wijn 2 tenen knoflook, geperst olijfolie 2 witte broodjes ½ portie gesmoorde prei Voorbereiding Doe de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlGoedenavond! Vandaag had ik intens veel zin in een biefstukje op een bedje van aardappelpuree met gegrilde groentes en daarop je biefstuk en wat rode wijn[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl't toppunt van zelfkwelling? Da's een recept bloggen waar je zelf niet mag van eten... Momenteel volg ik het Scandinavisch dieet , in aanloop van mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSinterklaas is weer voorbij en nu kunnen we met zijn allen weer na gaan denken over de kerstviering. Bijna dagelijks vallen de folders in de bus met een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet wildseizoen is weer begonnen! Begin dit jaar eindigde voor mij het wildseizoen met dit recept van hertenbiefstukjes met rodeportsaus en paddestoelen . Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDoor wat technische problemen was het even stil op mijn blog, maar ik heb in de tussentijd niet stilgezeten. Want nu het wildseizoen ten einde loopt, wil ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen echte (kerst)klassieker, rundermedaillons in rodewijnsaus met aardappelpuree en sperzieboontjes! Soms is er namelijk niets zo lekker als een klassiek,[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlNa mijn start als ondernemer in wijn eind 2009 heb ik nog niet eerder een assortimentsproeverij gehouden. Afgelopen zondag 26 september was de eerste keer,[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl