Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1882 recepten
Een lekker herfstgerecht, helaas geen foto van gemaakt 600 gram pompoen, 1 grote ui, 3 el olie, 1 tl djinten, 2 tenen knoflook, 1 tl koenjit, 1 tl ketoembar, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 2 personen 500 gram groene kool (zelf snijden of gesneden) 500 gram kruimig kokende aardappelen 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 3 gedroogde tomaten (op[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 in stukken verdeeld konijn van 1 kg 2 schoongemaakte en kleingesneden uien 1 eetlepel paprikapoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlBij Lidl kocht ik wild zwijn medaillons. Hiermee maakte ik dit recept gebaseerd op Szegediner Goulash. Ingrediënten: 400 gr wild zwijn medaillons 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn eerste en enige zelf gekweekte Jalapeno-peper is in dit voorgerechtje gegaan. Met pijn in het hart heb ik het pepertje van het plantje gehaald, maar ik[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDeze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg bloemige aardappelen, geschild, in dunne schijfjes 6 tenen knoflook, gepeld 4 eetl. karnemelk 100 g geraspte Cheddarkaas ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Vulling: 1 el olijfolie 1 ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 300 g runder- of lamsgehakt 1 eidooier 1 mespunt paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g zilvervliesrijst 2 courgette 2 uien 1 rode paprika 320 g tonijnmoot in olijfolie (blikje à 160 g) 70 g tomatenpuree (blikje) 1[...]
Bron: ah.nlOhhh wat ben ik blij met m'n Le Creuset pan! Ik heb er lang over nagedacht (want duur) maar ik heb er echt nog geen seconde spijt van gehad behalve misschien[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlIk ben gek op paella en maak het dan ook vaak. Je kunt rustig andere groentes gebruiken als je niet zo van bonen houdt, gewoon je eigen potje ervan maken. Maar[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.devoor 4 personen 1 kg kikkererwten 500 gr tomaten 2 uien 4 tenen knoflook 1 el olie 1 tl garam masala 1 tl chilipoeder 1 tl zout 1 tl kurkuma 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 5 eetlepels olijfolie 2 uien (gesnipperd) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 6 eieren 1 theelepel paprikapoeder 1 zakje verse peterselie (a[...]
Bron: ah.nlHet is niet echt een recept, meer een samenstelling van wat voorhanden is, ik gebruikte: 4 soorten gedroogde bonen, de avond tevoren in de week gezet (ik weet[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlMaâkoudaat zijn aardappelkoekjes gemaakt van gekruid aardappelpuree. Het is een bekend aardappelgerecht in de magreb landen: Algerije, Marokko en Tunesie. Al[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 1 komkommer (geschild) 3 bosuitjes (in ringetjes) 1 rode peper (ontzaad en in reepjes) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel citroensap 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 5 eetlepels roerbakolie 2 grote uien (grofgesnipperd) 3 tenen knoflook (in plakjes) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels olie 500 g nasi/bamivlees 1 eetlepel sambal 2 eetlepels bloem 1 bloemkool 400 g mienestjes ½ zakje verse selderij ((a 50[...]
Bron: ah.nlLet op: dit is een recept voor 2 personen!! Ingrediënten: *150 gram mager rundergehakt *1 prei *175 ml creme fraiche *5 eetlepels kookroom *knoflookpoeder[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlvoor 8 personen 50 gr. geraspte gatenkaas 50 gr. geraspte Goudse kaas 50 gr. Parmezaanse kaas 350 gr. diepvries bladerdeeg 1 eidooier 25 gr. sesamzaad 25 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 of 2 theelepels olijfolie 2 kipfilets, in reepjes 2 theelepels gedroogde rozemarijn of verse takjes 2 theelepels honing 1[...]
Bron: allrecipes.nl