Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 4 30 g gedroogd eekhoorntjesbrood 150 ml kokend water 125 g kleine pastavormpjes, zoals ditali (buisjes) of conchiglie (schelpjes)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kolven suikermaïs 3 eetlepels olijfolie 1 theelepel fijngehakte knoflook 1/2 ui, versnipperd 700 ml water 475 ml melk 140 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - ½ el olijfolie - 85 g macaroni of fusilli - 1 klein bosje lente ui, in ringetjes - 85 g mais uit blik - 85 g doperwten, uit de diepvries[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comPolenta is een maisproduct, namelijk grof of minder grof gemalen mais . Vooral in Noord-Italië wordt polenta gegeten als stevige maagvuller. De polenta wordt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOnlangs las ik in de krant dat 40 procent (!) van onze voedingsmiddelen in de vuilnisbak belandt – bij de boer, bij de detailhandel, maar vooral bij de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlEnige tijd geleden zat ik op een verjaardag en het ging over aardappels koken. Op een gegeven moment zei ik: wij eten niet zo veel aardappelen. Om mij heen[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEen welkome afwisseling: Polenta. Nu eens geen aardappels, pasta of rijst bij de avondmaaltijd. Sinds ik de verschillende bereidingswijzen van dit uit Italië[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comPolenta komt oorspronkelijk uit het noorden van Italië, het is een dikke warme pap (van maisgriesmeel) die men daar bij een warme maaltijd eet, net zoals in[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlVorige week vertelde ik in dit blogje dat ik het soms best lastig vind om een dreumes aan de eettafel te hebben. Sam heeft niet altijd even goed gegeten en[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comvoor 6 personen Voor de tortillas: - 525 gram tarwebloem - 3 dl warm kraanwater - 2-4 theelepels zeezout Voor de vulling: - 1 blikje kidneybonen, uitgelekt -[...]
Bron: smulweb.nl