recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder venkel boerenkool

Gevonden 60 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aardappels uit de oven

Na een bakblog (oeps) kreeg ik deze maand een glutenvrij blog (ai…) toegewezen voor de foodblogswap (foodbloggers koken en publiceren recepten van een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Hartjesomelet (Koreaanse omeletrol)

Ik noem het dus een hartjesomelet, want ik volg de Koreaanse smaak niet in dit recept. Je kunt ze bijvoorbeeld serveren bij risotto, zoals op de foto, of je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Halloumi met vadouvan en gebakken aardappel

Oh ja, het blog was er ook nog! Ik ben sinds een paar weken weer helemaal ondergedompeld in mijn stamboom. Twintig jaar geleden, toen ik nog studeerde, was ik[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Glamorgan Wellington (vegetarisch) met uienjam[...]

Glamorgan Wellington leek mij wel een geschikte naam. Als vulling gebruikte ik het recept voor de vegetarische Glamorgan sausage , wat een worstje is van[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Geitenkaas crème brûlée met appelcompote

We gaan nog even door met kerstwaardige recepten. Dit voorgerecht is vrij zoet door het suikerlaagje, maar het past goed bij de rinse geitenkaas. Je moet wel[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Tomatentaartjes met groene olijven-crème[...]

Het wordt zo langzamerhand tijd om eens voorzichtig aan de kerst te gaan denken… Daarom even iets anders dan al die huiselijke pilafs van de laatste[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pizza van Tante Fanny met gepofte knoflook en[...]

Ik ontving een rol pizzadeeg van Tante Fanny om te testen en eigenlijk is een beetje serieuze foodblogger dan al op zijn hoede. Kant-en-klaar deeg…[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Erwtenspread - laat de kinderen doppen!

Over mooie culinaire klusjes voor kinderen gesproken: het doppen van erwtenpeulen! Misschien willen ze dan zelfs wel graag proeven... Onze erwtenoogst van[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Multi-inzetbare bloemkoolsaus (voor bv pasta)

Even iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kipburger met kerrie-mangomayonaise

Vreselijke foto, goede burger… Ik wilde mijn polarbrod opmaken voor de hamburgers, maar de schemering, haast en kunstlicht nekten de foto. Jammer, ze[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Wat te doen met restjes ansjovis?

Ansjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Broccoli met gepofte knoflookboter

Vakantiesentimenten… Voor mijn eerste zelfstandig uitgevoerde vakantie ging ik naar Zweden. De rest van de klas ging naar Lloret de Mar of andere oorden[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Avocadomayo met gedroogde kerstomaatjes

Er stond weer eens een postbode met een zeiknat pakketje op de stoep. “Ik weet niet of dit helemaal goed is, hoor” zei hij, voelend aan de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Koken met Sylvia Witteman!

Ik ben een enorme fan van de schrijf -en kookstijl van Sylvia Witteman en heb haar daarom een mailtje gestuurd met de vraag of we een recept van haar mogen[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Franse Scharrelkip met aardappels

Koop een dure scharrelkip, een citroen, knoflook, mooie pommes de terre en knip wat rozemarijn. Smeer de kip royaal in met olijfolie. Zout en peper de kip[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Dorade met Chermoula

Op de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Een vegetarisch kerstmenu

Waarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Gebakken knolselderijballetjes met[...]

Och, ik miste misschien wat kaas, maar we aten dit de dag na 2 e kerstdag en het moest allemaal even wat soberder. Beetje minder vet enzo, en we hadden de dag[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy