Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
Na een bakblog (oeps) kreeg ik deze maand een glutenvrij blog (ai…) toegewezen voor de foodblogswap (foodbloggers koken en publiceren recepten van een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk noem het dus een hartjesomelet, want ik volg de Koreaanse smaak niet in dit recept. Je kunt ze bijvoorbeeld serveren bij risotto, zoals op de foto, of je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOh ja, het blog was er ook nog! Ik ben sinds een paar weken weer helemaal ondergedompeld in mijn stamboom. Twintig jaar geleden, toen ik nog studeerde, was ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGlamorgan Wellington leek mij wel een geschikte naam. Als vulling gebruikte ik het recept voor de vegetarische Glamorgan sausage , wat een worstje is van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe gaan nog even door met kerstwaardige recepten. Dit voorgerecht is vrij zoet door het suikerlaagje, maar het past goed bij de rinse geitenkaas. Je moet wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet wordt zo langzamerhand tijd om eens voorzichtig aan de kerst te gaan denken… Daarom even iets anders dan al die huiselijke pilafs van de laatste[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ontving een rol pizzadeeg van Tante Fanny om te testen en eigenlijk is een beetje serieuze foodblogger dan al op zijn hoede. Kant-en-klaar deeg…[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOver mooie culinaire klusjes voor kinderen gesproken: het doppen van erwtenpeulen! Misschien willen ze dan zelfs wel graag proeven... Onze erwtenoogst van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVreselijke foto, goede burger… Ik wilde mijn polarbrod opmaken voor de hamburgers, maar de schemering, haast en kunstlicht nekten de foto. Jammer, ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVakantiesentimenten… Voor mijn eerste zelfstandig uitgevoerde vakantie ging ik naar Zweden. De rest van de klas ging naar Lloret de Mar of andere oorden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr stond weer eens een postbode met een zeiknat pakketje op de stoep. “Ik weet niet of dit helemaal goed is, hoor” zei hij, voelend aan de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben een enorme fan van de schrijf -en kookstijl van Sylvia Witteman en heb haar daarom een mailtje gestuurd met de vraag of we een recept van haar mogen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKoop een dure scharrelkip, een citroen, knoflook, mooie pommes de terre en knip wat rozemarijn. Smeer de kip royaal in met olijfolie. Zout en peper de kip[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOch, ik miste misschien wat kaas, maar we aten dit de dag na 2 e kerstdag en het moest allemaal even wat soberder. Beetje minder vet enzo, en we hadden de dag[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl