Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 30 100g boter 100g suiker 125ml melasse (of keukenstroop) 1 eidooier 250g gezeefde bloem 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 75g ongezouten boter, zacht 100g suiker 125ml melasse (stroop) 1 ei 1 eidooier 150g bloem 1 eetlepel cacaopoeder van goede[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlAaah, de tijd van pompoenen uithollen, kastanjes rapen, druilende regen en kleurentapijten staat alweer voor de deur. Inderdaad, ik heb het over niets minder[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comUit het boek van Bake My Day maakte ik laatst de éclairs met gemberroom. Ik dacht dat even zo te doen, met 28 graden op de thermometer. Nu heb ik wel vaker[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlNa 10 dagen Marokko langs de binnen- & buitenkant te leren kennen, had het gisteren nog nooit zo goed gevoeld om opnieuw mijn garde in de hand te nemen en[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comEen koekje van eigen deeg, dat is andere koek, het is weer koek en ei, m'n koeketiene, … Er zijn nogal wat spreuken en gezegdes over koekjes te vinden,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 80 g aardappel (geschild en in kleine blokjes) 80 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries) 2 el zonnebloemolie 1 kleine ui (fijngesnipperd) 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 20 g boter 225 g pompoenstukjes (doos 450 g, diepvries, ontdooid) 2 tl gemberpoeder (djahé) 1 ei 450 g aardappelpuree met boter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g boter (op kamertemperatuur) 150 g donkerbruine basterdsuiker 250 g schenkstroop 6 tl gemberpoeder (djahé) 4 tl kaneel 600 g bloem 3[...]
Bron: ah.nlVan mijn galette met aardbei en nectarines had ik nog een halve portie deeg in de diepvries zitten en ook van mijn rabarbersoepje met plattekaasmousse met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen traditionele koek voor de feestmaand december en dan met name voor 5 december. Het bakken van gevulde speculaas geeft altijd weer een fijn gevoel. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIk zag dat ik vorig jaar al over een Tarte Tatin had geschreven, maar dat was er eentje met sjalotten. En al verdient de echte Tatin met appel het dubbel en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Vulling 1 Ui 6 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl140 ml halfvolle melk 225 g bloem 1/2 tl zout 1/2 tl kristalsuiker 15 g boter 1 tl instantgist Voor de vulling: 2 el zonnebloemolie stukje verse gember van 5[...]
Bron: smulweb.nl