Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten 3 varkenshaasjes ((a ca. 200 g), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 400 g paddestoelenmelange (in[...]
Bron: ah.nlSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlDit is een echt winters gerecht. Lekker met gestoomde broccoli met mayo of een frisse groene salade met pijnboompitjes en een stoverij van paddestoelen.[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIngrediënten 1 knolselderij 1 bak paddestoelenmelange (200 g) 1 eetlepel tijm (zakje a 15 g) 1 teen knoflook 4 eetlepels olijfolie 4 tomaten 1 pak[...]
Bron: ah.nlELM 25, cruelty free Kerstdiner Brood met Rucolaspread Rood- en witlofsalade Knolselderijsoep Rodekoolstamppot met cranberrycompote , linzenburger en[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOver Gys is al een hoop geschreven. Regelmatig zie ik het als hotspot voorbij komen. En als lunchroom kan ik dat beamen. Ze hebben er echt heerlijke broodjes.[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comFrittata met wintergroenten Een frittata met wintergroenten, als afscheid van de winter (hoop ik). We krijgen genoeg van de winterse gerechten, we hebben zin[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlELM 25, cruelty free Kerstdiner Brood met Rucolaspread Rood- en witlofsalade Knolselderijsoep Rodekoolstamppot met cranberrycompote , linzenburger en[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVorig jaar in Zuidhorn P & H ontmoet, op het Music=Art festival en vandaag komen ze bij ons op bezoek. Wat een supergezellige avond met leuke mensen! En[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDit is een gerechtje dat je als warm voor- of tussengerecht kan presenteren. Het is gemakkelijk op voorhand te maken en je warmt het terug op vooraleer je het[...]
Bron: creaymme.blogspot.comNet als een jaar geleden maken we weer gebruik van een aanbieding van Restaurant Aan Zee, nu bij het 6-jarig jubileum. We lenen een autootje en rijden door het[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIn al die jaren, tijdens onze ontdekkingstochten in Groningen, hebben we heel vaak gelogeerd bij De Horizon , waar we het altijd erg naar onze zin hadden. Nu[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIk vind het heerlijk om uitgebreid te koken voor Eet Lekker Mee, daarnaast vind ik het net zo leuk om simpel te koken. Selderij is in alle vormen een[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 3 eendenbouten à circa 375 g, zonder vel 2 el zonnebloemolie 250 ml droge witte wijn 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 Krop eikebladsla 300 g oesterzwammen en champignons 3 sjalotjes 2 eetl olijfolie 200 g geitenkaas 200 g blauwe en witte druiven 12 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlDe eerste ELM dit jaar, met klein gezelschap, nog net voor de versoepelingen. Vanaf nu mogen er weer meer gasten aanschuiven. Het menu was: Artisjokbodem met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl