Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
Our wonderful fellow Babe Astrid not only was kitchen of the Bread Baking Babes this month with her lovely rye bread with that lovely orange fragrance, but[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHere in the Netherlands we traditionally bake and eat " Oliebollen " and Apple fritters at the end of the year. And even if it's really my husbands' job to[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOf course we all know the Stollen we make and eat around Christmas time, funny thing is we have the same stollen here at Easter, but then we call it Easter[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comWhat a short month February was.... have to hurry and make this post ready for Bread Baking Day. Initiatied by Zorra and hosted this month by Champa ("[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comI didn't think it was going to happen: sending in an entry for Bread Baking Day #35 (initiated by Zorra ), hosted by Umm Mymoonah from " Taste of Pearl City[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comThere is a another Bread Baking Day of course this month, hosted by Rachel from Tangerine's Kitchen . She chose BREAD BUNS, which is always a fun thing to[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com( post in English? Please scroll down ) Hier een recept van een heerlijke cake met maar héél weinig vet. Dus niet vol met boter zoals andere cakes. Bovendien[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com(post in English? please scroll down) Onder het mom van "mag ik de jouwe zien, laat ik de mijne zien", willen andere bloggers in je voorraadkast duiken.[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comGisteren zijn we een dagje op stap geweest: shoppen in Duitsland. De mensen die mij wat beter kennen weten dat ik om gezondheidsredenen een poos niet veel[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOok ik ben me te buiten gegaan aan het bakken van kerststollen, zoals je op de foto kan zien. Ik voelde me vandaag goed en ik ben er tegen aan gegaan. Een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comElk jaar bak ik een zo traditioneel mogelijk kerstbrood uit Italië. De Panettone uit Milaan en de stervormige pandoro uit Verona heb ik afgelopen jaren[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comPolenta is een maisproduct, namelijk grof of minder grof gemalen mais . Vooral in Noord-Italië wordt polenta gegeten als stevige maagvuller. De polenta wordt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comMijn zus heeft nog steeds lekkere ideeën en ze kan heel lekker koken en bakken. Ik kan er niets van proeven helaas, want ze woont sinds ruim 15 jaar 'Down[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comAls je regelmatig bakt, merk je dat je altijd meer eidooiers gebruikt dan eiwitten. En wat doe je daar dan mee? Lang geleden gooide ik ze weg. Maar dat is[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIt's my turn this month to find a recipe fit for Bread Baking Babes and Buddies and of course fit for a festive month. While I was still thinking about it, I[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com