Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Voor een divers kaasplankje reken je op ongeveer 30 gram kaas per persoon en uiteraard maak je een eigen keuze uit uiteenlopende kazen; bijvoorbeeld een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVijgen, een fruitsoort dat mij kan bekoren. Heerlijk en voor vele toepassingen geschikt. Ik gebruik het vaak in zelfgebakken brood, gecombineerd met dadels,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen feestelijk en lekker gerecht. met de roomkaas kan er natuurlijk gevarieerd worden, naturel met wat verse kruiden/blokjes paprika, Boursin o.i.d. met een[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 50 personen 1 onbespoten sinaasappel 1 onbespoten citroen 250 gram rozijnen 250 gram krenten 500 gram pitloze pruimen (750 gr. met pit) 500 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Volkoren broodddeeg, zuurdesem, vijgen, zonnebloempitten of gehakte noten, roggemeel 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95[...]
Bron: smulweb.nlDit brood is een regelrechte hit hier in huis en ik bak het inmiddels iedere week. Ook de overburen zijn er nadat ik hen een broodje had gegeven om te proeven[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten: - 2 zakjes Darjeeling thee - 275 ml kokend heet water - 450 g gedroogd fruit (rozijnen, pruimen, abrikozen, dadels etc) - 225 g rietsuiker - 100[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe herfstvakantie staat voor de deur. Wat is er leuker dan samen met de (klein)kinderen de schort aan te binden en aan het bakken te gaan? De geur van verse[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit noten-vijgen-cranberrie-speltbrood is robuust, zwaar en royaal gevuld met grote stukken vijg en veel noten. Voor dit brood heb ik hetzelfde recept gebruikt[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVandaag ben ik weer eens aan het broodbakken geslagen. Eigenlijk doe ik dat veel te weinig, terwijl het zo'n leuke bezigheid is. En goed gekneed deeg voelt ook[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWij gaan graag op vakantie! Dat wil zeggen een dag (liever nog een paar) doorbrengen in een andere (liefst zonnige) omgeving. Over een paar weken is het voor[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlEen tijdje geleden bakte ik een kwarkbrood, die mislukte, het leek wel een stuk beton. Toch wilde ik het nog eens proberen, want het leek me toch lekker. Ik[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlVandaag iets leuks (of eigenlijk iets lekkers) en iets minder leuks, hoewel dat minder leuke op de lange termijn voor mij wel erg leuk is. Eerst het leuke[...]
Bron: perfecthousewife2b.blogspot.nlVanavond een lekker kleurrijke salade. Winterpostelein met Bettine Blanc biogeitenkaas en zoete puntpaprika. Heel makkelijk en succes gegarandeerd! Een[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl