Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Kalfsschnitzel met cantharellen en koffie Malse schnitzels door ze niet aan te bakken, maar ze in de koude koekenpan en koude boter te leggen en daarna pas op[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 250-350 gram paddestoelen (AH heeft mooie paddestoelen in een bakje, dat zijn meestal 3 soorten) 3 eetlepels Olijfolie 1 teen Knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g sukadelapjes Zeezout Versgemalen zwarte peper 2 el boter 1 grote ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd 2 takjes tijm 1 stukje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 50 gr boter 150 ml melk 2 tl bakpoeder Voor de vulling: 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange) 500 gr mager[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Ierse tournedos (biefstuk van de haas) van 100 g 75 g boter 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngehakt 250 ml rode wijn 1 pot vleesfond[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het deeg: 250 gr bloem 50 gr boter 150 ml melk 2 tl bakpoeder Voor de vulling: 250 gr cantharellen (of paddenstoelenmelange) 500 gr mager[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram pasta (liefst een kleine pastasoort) 250 gram mooie grote cantharellen 1 eetlepel zonnebloemolie en 1 eetlepel roomboter 1 kleine ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram pasta (liefst een kleine pastasoort) 250 gram mooie grote cantharellen 1 eetlepel zonnebloemolie en 1 eetlepel roomboter 1 kleine ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 g boter 300-350 g gemengde paddestoelen (shiitake, cantharellen, pied de mouton), in stukjes 1 tl tijmblaadjes 2-3 el fijngesneden (platte)[...]
Bron: smulweb.nl. Wildsoep met bospaddestoelen Ingredienten: 300 gram bospaddestoelen 200 gram gaar wildvlees (fazant of wilde eend) 200 gram aardappelen 2 knoflookteentjes 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlGerechten met paddestoelen horen bij de herfst. Recepten met deze "groenten" staan in dit jaargetijde in bijna elk magazine. Het woord groenten staat bewust[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen 100 g shii-take 100 g cantharellen 150 g oesterzwammen 75 g boter 2 sjalotjes gesnipperd 50 g bloem 150 ml droge witte wijn 1 pot[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 Velouté-saus 1,5 liter kokend water 1,5 kippenbouillonblokje 30 gram boter 2 eetlepels bloem Soep 500 gram cantharellen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 50 gr magere bacon 1 kleine ui, zeer fijngesneden 500 gr verse cantharellen, schoongemaakt zout en versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 2 eetlepels zonnebloemolie 1 klontje boter 500 gr kalfshaas 750 ml cider 2 uien, gesnipperd 1 sjalotje, fijngesneden 2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg. wildzwijnshaas versgemalen peper, zout 8 ganzenlever medaillons a 40 gram 8 broodcroutons 2 dl. Madeira 5 dl. kalfsfond[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nl