Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten 750 g nieuwe aardappels (schoongeboend) 400 ml halfvolle melk 4 eieren (losgeklopt) 100 g witte kaasblokjes 2 el olijfolie 300 g panklare[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gr lamsgehakt 500 gr rundergehakt 2 eetl verse fijn gesneden peterselie 2 eetl verse fijn gesneden oregano 1 eetl gedroogde munt 1 eetl[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: - 1 ui, gesnipperd - 1 teen knoflook, uitgeperst - klontje boter - 200 g doperwtje, uit de diepvries, ontdooid - mengsel van 2 takjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVandaag maakte ik mijn börek van baklavadeeg (te koop bij elke Turkse, Marrokaanse, ... winkel, in de koeling). Bij baklavadeeg denk je in eerste instantie -[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Pul biber zijn gedroogde rode pepervlokken. Misschien ken je het wel: in Turkije staat het in restaurants vaak naast de zout en peper in een[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlArtisjokken alla Romana Deze week hebben ze bij Lidl prachtige paarse artisjokken, type Romanesco. Deze artisjokken zijn alleen in de lente verkrijgbaar. Ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGistermorgen werd ik gebeld door een journaliste ivm mijn deelname aan het tot stand te komen Thuisafgehaald-kookboek. Een geanimeerd gesprek gehad met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOok al is het komkommertijd , op culinair vlak is dat voor mij niet zo. Hier volgen een paar van de nieuwigheden die ik onlangs op tafel zette... Een koude[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beVia twitter heb ik Joke Boon leren kennen, die de schrijfster blijkt te zijn van het kookboek ' Smaakvol en gezond eten met al je zintuigen '. Zij heeft van[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDit pakje zag ik van de week in de super, pal boven het schap met eieren. Ik doe al lang niet meer aan pakjes, maar hier was geen ontkomen aan. "Smaak zit in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAfgelopen zomervakantie heb ik in Frankrijk voor het eerst coeur de boeuf tomaten gegeten. Het zijn onregelmatig gevormde, wat grotere tomaten met dikke[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWat is het? Dille is een plant, familie van de kervel en venkel en heeft als kruid een verfijnde smaak. Dille is rijk aan vitamine C. Het wordt veelvuldig in[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHALLO! Nou jongens, ziet deze maaltijd er niet heerlijk kleurig uit? Helaas bleef het daar ook bij, want wát een saaie maaltijd was dit hee. Je gelooft het[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZoveel variaties mogelijk, altijd lekker. Fritatta zonder aardappel of als tortilla met aardappel. Laat die vrije geest maar gaan! Deze fritatta was met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl