Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen 250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 steranijs - 200 ml chardonnay (op eiken) - 1 tl koriander zaadjes - 3 kruidnagels - 1 el tijm - 3-4 el olijfolie - 1000 g gehakt - 2 grote[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn natuurlijk oneindig veel sauzen voor bij pasta en dergelijke. Ik zou zeggen evenveel sauzen als er koks zijn. Want je geeft er snel je eigen draai[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen De hoeveelheid van dit recept is genoeg voor twee porties voor 4 personen. Handig, want de helft kun je dus invriezen en je hebt er dus twee[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1[...]
Bron: smulweb.nlWij zijn hier fan van de spaghettisaus van de Kastart in Gent! Heerlijk! Hun recept is tot nu toe een groot geheim, maar door wat experimenteren thuis, heb ik[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlHelp! Ik ben aan het inpakken voor de vakantie. Qua kleding is dit nooit zo’n probleem. Less is more, want let’s face it, uiteindelijk draag je[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlSpaghetti Pesto met rauwe prei en tomaatjes (en balsamico azijn) Salade met kaas, gebakken spekjes en taboulé vis in olijfolie (oven), gekruid met dille met[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beRagù alla Bolognese Ingrediënten voor 6 personen scheutje olijfolie 750 gram half om half gehakt 1 fijngesneden ui 1 flinke geraspte winterwortel 2 stengels[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten 1 knolselderij (geschild) 150 ml halfvolle melk 1 laurierblaadje 4 el olijfolie 300 g volkoren spaghetti (pak 500 g, biologisch) 2 schaaltje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 uien 500 g preien 40 g boter 2 el olijfolie 1 el gedroogde tijm 2 blaadjes laurierblaadjes 198 g corned beef 2 kg gezeefde tomaten 1 kg[...]
Bron: ah.nlLaatst kocht ik een nieuwe pan, een nogal uit de kluiten gewassen (aluminium dus gelukkig niet te zwaar) exemplaar waarin je zowat voor de hele straat kunt[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlLaatst kocht ik een nieuwe pan, een nogal uit de kluiten gewassen aluminium exemplaar waarin je zowat voor de hele straat kunt koken. Naast nieuw kookgemak[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlDe eerste keer dat ik pasta met vleessaus at, was eeuwen geleden in Italië, toen de aarde nog plat was, zou mijn nichtje zeggen. Mijn zus en ik gingen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPastitsio is de Griekse variant van Italiaanse lasagne en uiteraard zijn de Grieken er zelf nog niet over uit wat nu de klassieke variant is. De toevoeging van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl