Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 10 1 theelepel zout 1/2 theelepel zwarte peper 1 theelepel kruidenzout 1/2 theelepel gedroogde marjolein 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 theelepel hele komijnzaadjes 2 theelepels hele korianderzaadjes 1 theelepel hele mosterdzaadjes 1/2 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Lamsbout (ca. 1 kg) in 4 schijven (van 1,5 cm dik) gesneden. 2,5 dl vleesfond al dan niet uit een pot 1 dl droge witte wijn 1 flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlDe lamsboutjes huppelen en dartelen weer in de wei. Schattig doch ook smaakvol. Bij een mooi stukje lamsvlees vind ik pastinaakpuree een van de lekkerste[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 3 personen For 2-4 personens: 500 gr lamsbout in blokjes van 3-4 cm 4 middelgrote aardappelen, geschild en in grote blokjes gesneden (beste vastkokende[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout (ca. 1 kg) in 4 schijven (van 1,5 cm dik) gesneden. 2,5 dl vleesfond al dan niet uit een pot 1 dl droge witte wijn 1 flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlRecept 1 1 lamsschouder van 2 kg voor marinade 2 t koriander 1/2-1 t cayennepeper 2 e bruine suiker 3 t grove zeezout 1/2-1 t versgemalen zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlEen navarin is een eenvoudige lamsstoofschotel met wortels en raapjes. De benaming: navarin is genoemd naar de navet (raap). 1 kg lamsbout, ontbeend en in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAlle curries lijken qua ingredienten aardig op elkaar en op een gegeven moment ga je wat experimenteren dat experiment heeft geleidt tot deze heerlijke romige[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 lamsbout zonder been (a 600 g) 75 ml olijfolie 2 eetlepels witte-wijnazijn 1 eetlepel mosterd 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIk ben erg blij met de slowcooker en maak nu allemaal vrieszakken klaar die ik er later in gooi. Deze was pas begin augustus bedacht, maar we kwamen eerder bij[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 9 1 grote lamsbout zout en gemalen zwarte peper naar smaak 175 gr Engelse mosterd 1 scheutje worcestersaus 2 eetlepels bloem 4[...]
Bron: allrecipes.nl