Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 177 recepten
Een hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.be250 gr witbroodmix 1 ei 1 dl melk 3 el olijfolie 1 thl zout 2 el Maza Baba Anoesch 1 uitgeperst knoflookteentje 6 in stukjes gesneden gedroogde abrikozen 1 ei[...]
Bron: smulweb.nlJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIngrediënten: - 1 flinke snuf suiker - 3 tl gedroogde gist - 170 ml lauwe melk - 2 eieren, licht geklopt, plus 1 extra - 2½ el extra vergine olijfolie -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIk waarschuw jullie alvast: onderstaand recept behoeft veel extra's. Kruiden, beetje knof, meer mosterd, etc. Zie het maar als de basis. De reden waarom ik[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 8 personen 8 sneden witbrood (met de hand gesneden) 8 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook 4 ansjovisfilets (blikje a 48 g), uitgelekt 1 krop ramona sla,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de soufflé: 50 gram boter (+ extra voor invetten) 50 gram bloem 500 ml melk 1 laurierblad 1 steranijs 3 kruidnagelen 6 eieren,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soufflé: * 50 gram boter (+ extra voor invetten) * 50 gram bloem * 500 ml melk * 1 laurierblad * 1 steranijs * 3 kruidnagelen *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 el olijfolie, 2 tenen knoflook, 1 pot geroosterde paprika's (a 465 g), uitgelekt, 1 blik tomatenblokjes (400 ml), 1 pot gevogeltefond[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 8 sneden witbrood (met de hand gesneden) 8 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook 4 ansjovisfilets, uitgelekt 1 krop ramona sla, in repen 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 aubergines, in de lengte in plakken van 1 cm gesneden zout 950 ml melk 110 gr boter 6 eetlepels bloem zout, naar smaak 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 450 gr nieuwe aardappelen zeezout en zwarte peper, naar smaak 2 eetlepels champagne- of rode wijnazijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr gemengde verse paddestoelen, schoongemaakt en dun gesneden 1 citroen, het sap 1 bosje platte peterselie, fijngehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kalkoenfilets, circa 500 g in totaal 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 1 pastinaak, in dobbelsteentjes van 1 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 eetlepel olijfolie 1 rode paprika zonder zaadjes, in blokjes of reepjes 1 groene paprika zonder zaadjes, in blokjes of reepjes 1 gele[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 2 pers.: 150 g kabeljauw gemengde zeevruchten, garnalen (diepvries) geraspte pecorino of andere kaas Voor de aioli: 1 eidooier 1 eetlepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Vulling: 1 el olijfolie 1 ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 300 g runder- of lamsgehakt 1 eidooier 1 mespunt paprikapoeder 1[...]
Bron: smulweb.nlDit varkenshaasje in bladerdeeg wordt absoluut één van mijn favorieten en wel om 3 redenen: 1. Ik ben gek op alles met bladerdeeg. 2. Dit is de ideale maaltijd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 500 g aardappels (vastkokend) 50 g roomboter 5 eieren 4 eetlepels bloem 8 eetlepels paneermeel olijfolie (om te frituren) 1 zakje veldsla[...]
Bron: ah.nlGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl