Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 4 grote st.-jakobsvruchten peper en zout 2 cl olijfolie (extra vierge) 100 g schorseneren 150 g gedroogde tomaten 3 sjalotten 1 dl droge witte[...]
Bron: smulweb.nlSchorseneren een winterse groente In mijn tuin en potten op het balkon zie ik alweer groene neuzen! De bloembollen komen eraan… Dat roept, ondanks de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMidden in de Witte Aspergetijd een recept met het Groene broertje. Niet het zusje; een Asperge is namelijk mannelijk, gezien de vorm niet onterecht. Nog een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWinterasperge, armeluisasperge of keukenmeidenverdriet. Keukenmeidenverdriet, omdat je aanrecht direct helemaal onder de modder zit en dit overal aan vast[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comIngrediënten voor 2 personen: 2 dikke zeebaars- of doradefilets 400 g schorseneren, schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotten, fijngehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMidden in de Witte Aspergetijd een recept met het Groene broertje. Niet het zusje; een Asperge is namelijk mannelijk, gezien de vorm niet onterecht. Nog een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 2 dikke zeebaars- of doradefilets 400 g schorseneren, schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 sjalotten, fijngehakt 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKoolrabi kan je ondertussen bijna in elke winkel vinden. Deze frietjes maak ik klaar in een ovenschotel en zijn dan ook super gezond. Koolrabi is de verdikte[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlSchorseneren, een wat vergeten groenten en ergens begrijp ik dat wel. De bijnaam keukenmeidenverdriet heeft daar volgens mij alles mee te maken. Een lekkere[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet oudste meisje Sigi, inmiddels niet meer thuiswonend, deed laatst een rondje supermarkt met Dikke. Gezellig sowieso, en voor haar een buitenkansje om haar[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl200 g st.-jakobsvruchten peper zout 2 cl olijfolie (extra vierge) 100 g schorseneren 150 g tomaten (gedroogd) 3 sjalotten 1 dl wijn (wit/droog) 1 citroen 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g st.-jakobsvruchten peper zout 2 cl olijfolie (extra vierge) 100 g schorseneren 150 g tomaten (gedroogd) 3 sjalotten 1 dl wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote st.-jakobsvruchten * peper en zout * 2 cl olijfolie (extra vierge) * 100 g schorseneren * 150 g gedroogde tomaten * 3 sjalotten * 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlSchorseneren, niet alledaags maar wel zeer aards. Als je de lange, gronderige staken ziet met de sprieten aan de top, denk je niet meteen aan eten, maar eerder[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com