recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met olijfolie

Gevonden 219 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Paella

voor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]

Bron: smulweb.nl
Paddenstoelenrisotto met Italiaanse kaas

voor 4 personen 2 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 1 bakje paddenstoelenmix, (200 g) 300 g risottorijst 150 ml witte wijn 750 ml bospaddenstoelenbouillon[...]

Bron: smulweb.nl
Risottotaart met rozemarijn en courgette

voor 8 personen 350 gr risottorijst zout en vers gemalen zwarte peper 5 el olijfolie 250 gr gesnipperde uien 2 teentjes gesnipperde knoflook 350 gr grof[...]

Bron: smulweb.nl
De Paella die iedereen lust!

voor 4 personen 1 rode paprika (of ontvelde paprika uit pot) 2 a 3 kipfilets 200 gr rauwe gepelde garnalen Plukje saffraan 1 eetlepel paprika poeder Flinke[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterde pompoen en feta risotto

Ingrediënten Porties : 4 375g geschilde, in blokjes gesneden pompoen 1 eetlepel olijfolie 1L groentebouillon 1/2 theelepel gehakte verse knoflook 1 ui,[...]

Bron: allrecipes.nl
Rijstkroketten met mozzarella

Ingrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 200 g risottorijst 3 el droge vermout 600 ml hete groentebouillon peper[...]

Bron: allrecipes.nl
Linzenrisotto

Ingrediënten Porties : 4 175 g groene linzen 500 ml groentebouillon 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Eikelkalebas met risotto

Ingrediënten Porties : 4 2 eikelkalebassen, à circa 675 g 200 g eenden- of kippenlevertjes, ontdooid indien ze uit de diepvries komen 2 el olijfolie,[...]

Bron: allrecipes.nl
Kruidige saffraanrisotto

Ingrediënten Porties : 6 15 g boter 2 el olijfolie, extra vergine 1 kleine ui, fijngesneden 350 g risottorijst 150 ml droge witte wijn snufje[...]

Bron: allrecipes.nl
Paella met vis

Ingrediënten Porties : 4 1 1/2 liter vis- of kippenbouillon 1 kleine ui, gehalveerd flinke snuf saffraan 3 eetl. olijfolie 2 grote tenen knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Turkse gevulde tomaten

Ingrediënten Porties : 8 24 kleine tomaten (ca. 6 cm doorsnee) 3 eetlepels + 3 eetlepels olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngehakt 1 ¼ kopje[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalfsvlees met salami en olijven

voor 4 personen 400 gram dunne kalfslapjes (schnitzels) - 4 dikke plakken salami, samen ca. 60 gram - 4 eetl. gewone olijfolie - 150 gram groene olijven,[...]

Bron: smulweb.nl
Pompoenpuree

Van amper een handje vol tot het volume dat je doet dromen van Assepoester, ze zijn er weer, de pompoenen. We zitten dan ook in de hoogdagen van deze al dan[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
worteltjes!!

De wortel is denk ik wel een van de meest veelzijdige groenten die ik ken; ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, van de piepjonge, dunne voorjaarsworteltjes[...]

Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com
Vegetarische paella

Ingrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]

Bron: ah.nl
Paprikarolletjes met gehakt en courgetterisotto

Ingrediënten 1 pot geroosterde paprika's (geel (345 g)) 50 g paneermeel 300 g rundergehakt 2 uien (gesnipperd) 1 groentebouillontablet 2 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
bloemkoolrisotto met spicy pangrattato

voor 4 personen Voor de pangratatto: * 2 flinke handvol broodkruim van oudbakken boerenbrood, * 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie, * 2 mespunten[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy