Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
voor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 pakjes krielaardappeltjes 1 pond sperziebonen 2 zakjes ronde worteltjes 2 flinke preien 1 rode paprika Eventueel nog andere[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 2 middelgrote uien (rode of witte) 2 teentjes knoflook 250 g biologische kastanje-champignons 2 el tomatenpuree 2 blikken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui in grove flinters scheutje olie 350 gram gehakt naar keuze 500 gram spruitjes (gehalveerd) 200 ml kokosmelk 2 eetlepels groene currypasta[...]
Bron: smulweb.nlMevrouw Klijnsma gaf in een interview te kennen dat het kweken van je eigen groente een prima aanvulling is op 'pensioen'. Ze zei: " Ik raad mensen wel aan om[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comIngrediënten voor 4 à 6 personen. 600 g spruitjes 1,2 dl olijfolie 300 g baby sjalotjes, gepeld en in de lengte gehalveerd 2 el maple syrup (ahornsiroop)[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSpruiten, tsja...je houdt ervan, of niet... Voor mij was dit vroeger een niet. Wat ik er ook voor creatieve dingen mee deed...koken, bakken, prakken, wokken[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlKardemom vind ik maar een lastig kruid. Die scherpe smaak, wat moet je ermee? Combineren met pompoen of peer inderdaad. Maar verder? Tijd om iets nieuws te[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlEr lag een verzoek van mevrouw Sigi om weer eens Sperziebonen 'a la bonne femme' te eten. Dat zijn Sperziebonen dus, met Spekjes, gekookte Eieren, Sjalotjes[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVandaag ben ik weer eens lekker met de moestuinbakken aan het knoeien gegaan. Vandaag zijn de laatste zaadjes de grond in gegaan en heb ik de bakken afgedekt[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk was deze maand host van het foodblogevent. Voor een korte uitleg, zie deze link . Het thema van dit foodblogevent was "Let's Crunch": gerechtjes voor een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet was weer tijd voor een mystery box. Foodbloggers kunnen een ingrediënt nomineren, uit alle ingrediënten worden er 6 gekozen, en dan heb je een hele maand[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVorige week waren de paprika 's in promotie bij de AH. Deze blogster liet zich natuurlijk weer inpakken door zo'n promotie en besliste om er 6 (!) mee te[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe een steekt het liefste zijn hoofd onder de dekens, de ander kijkt er al een jaar naar uit….De kerst staat weer voor de deur! We komen er niet onderuit[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nl