Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Waarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEn dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Spruitjes Rozemarijn 4 plakjes gerookte bacon Worcestersaus Klontje boter Zout en Peper 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor € 39,95[...]
Bron: smulweb.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlMijn achtertuin: Van links naar rechts: Kroppen sla in wording, tuinbonen (nog steeds geen boon te zien), nieuwe blauwe druif die de twee witten gaan[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl"Zal ik je leren hoe je een haas moet villen ?", werd gevraagd. "Nee dank je, een andere keer maar", was mijn antwoord. Zelf de haas villen, is nog een stap te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk vond het wel weer eens tijd voor wat wild en daarom probeer ik dit keer een recept met hazenrugfilet uit een oude Allerhande. Hazenrugfilets zijn erg dun en[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit – eveneens vegetarische en licht verteerbare – recept kwam tot me via mijn Australische nichtje (thanks, @Annemieke!) . Ik had het al maanden[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlEn dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOhohoh wat hebben we gisteravond weer heerlijk gegeten! Het was een rijk gevulde groenteschotel met 700 gr spruitjes(!), maar het is schoon opgegaan.[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlVoor dit recept moet ik mijn grote dank uitspreken naar een vriend van mij, Jochem. Als we iets heel lekkers gekookt hebben, wat dan vaak onverwacht lekker[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 25 g boter 2 runderbraadworsten 1 kleine ui (, gesnipperd) 1 teentje knoflook (, geperst) 1 pak spruitjes (diepvries, 450 g) 1 bak gekruide[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 700 g spruitjes (klein, schoongemaakt) 15 g boter 1 rode ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (uitgeperst) 1 gedroogde chilipeper (chille)[...]
Bron: ah.nl