Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Ingrediënten 500 g aardappels (vastkokend) 50 g roomboter 5 eieren 4 eetlepels bloem 8 eetlepels paneermeel olijfolie (om te frituren) 1 zakje veldsla[...]
Bron: ah.nl't zijn vaak de kleine dingen die 't hem doen. Da's in het dagelijks leven zo en da's in de keuken niet anders. Zo zijn het op dit bord de stukjes taco en de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten ½ zakje gedroogde gist (a 7 g) 2 theelepels zout 250 g bloem 2 eetlepels boter 1½ dl melk 200 g gerookte palingfilet (versgemalen)[...]
Bron: ah.nlHartige taart en fritata zijn altijd lekker en eigenlijk helemaal niet moeilijk om te maken. Kleine hartige taartjes zijn natuurlijk hetzelfde als een grote[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWat is eigenlijk jouw lievelingsgroente, vraagt een collega aan mij. Ik moet er erg diep over nadenken en tot de conclusie komen dat ik het eigenlijk niet[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIk ben van mijn geloof gevallen. Nee, niet van mijn goddeloze geloof, maar van mijn geloof dat flensjes geen avondmaaltijd zijn. In principe behoren flensjes[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEen gerecht ontdekt op vakantie en dankzij de wortelgroenten uitstekend geschikt voor een koude winterdag. Heel lekker met in een uitje gestoofde erwtjes en[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beZalm is een van mijn favoriete vissoorten en ik experimenteer dan ook volop met recepten met zalm. In dit recept wordt de zalm op een bedje van romige prei[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 12 personen 250 g gaar rundvlees (uit de bouillon of van runderlapjes) 4 sneetjes casinobrood, zonder korst 50 g boter, gesmolten ½ eetlepel milde[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 2 personen Scaloppine 2 dungesneden kalfslappen a 125 g per stuk zout 0.5 el bloem 25 g boter 50 ml droge marsala 100 g gemengde paddenstoelen[...]
Bron: smulweb.nlGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 5 personen Voor de soufflé: 50 gram boter (+ extra voor invetten) 50 gram bloem 500 ml melk 1 laurierblad 1 steranijs 3 kruidnagelen 6 eieren,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soufflé: * 50 gram boter (+ extra voor invetten) * 50 gram bloem * 500 ml melk * 1 laurierblad * 1 steranijs * 3 kruidnagelen *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 eieren * zout en versgemalen peper * 2 sneetjes witbrood, zonder korst, fijn verkruimeld * 2 eetl. sesamzaad * frituurolie * 50 g bloem *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1 ei (M) 50 g verse roomkaas 1 eetlepel bloem 50 g roquefort (blauwaderkaas) 2 bosuitjes boter of margarine[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 sjalotje ½ citroen ½ sinaasappel 2 eetlepels witte-wijnazijn 125 ml olijfolie 12 oesters 1 zakje veldsla (75 g) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nl