Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 2 flinke el boter 100 g (verse) zilveruitjes 200 g kastanjechampignons 600 g reepoulet Gemalen peper en zout 2 el bloem 2 jeneverbessen 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 900 gram rundriblappen 25 gr boter 250 gr magere spekreepjes ½ fles stevige rode wijn 1 winterpeen 2 uien 250 gr champignons 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 5 personen 1 kg. hazenvlees (voorbouten), 1/2 ltr. (wild)bouillon, 500 gr. gerookte spekblokjes, 1/2 gesn. ui, 100 gr. zilveruitjes, 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlHollandse Stoofschotel van Ree met Kastanjechampignons. Ingredienten: 2 flinke eetlepels boter. 100 gram (verse) zilveruitjes. 200 gram kastanjechampignons 600[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten 1 hele kip 3 el bloem 30 g peterselie (bakje à 30 g) 2 laurierblaadjes 5 takjes tijm 125 g gerookte spekreepjes 50 g boter 250 g winterpeen[...]
Bron: ah.nlWat te doen met een fles rode wijn waar een paar glazen uit zijn. Opdrinken is geen optie, door de gootsteen spoelen kan altijd of je gebruikt het in een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl. Ossehaas met champignons Ingrediënten: 800 g ossehaas zout peper 16 zilveruitjes 100 g boter 1 glaasje cognac 2 dl chablis 2 dl slagroom 1 ui 1 takje tijm[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlOndanks dat ik onlangs de Italianen nog uitriep tot de meesters van het kalfsvlees, is dit toch een heel Frans gerecht, een van de grote klassiekers zelfs. Je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 750 ml runderbouillon 1 kilo ossenstaart, in stukken 2 uien, in vieren 1 teentje knoflook 5 peperkorrels 2 laurierblaadjes 15-20[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr wildpoulet 2 eetlepels bloem 30 gr boter 2 grote uien, gesnipperd 100 gr gerookte spek, in blokjes 1/4 knolselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 100 gram dooregen spek in dobbelsteentjes 1,4 kg kip in stukken 25 gram boter 12 zilveruitjes, heel 2 laurierbladeren 2 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nl