Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 gr verse zalm(filet), in dunne schijven (je kunt ook gerookte plakjes zalmfilet gebruiken, maar dan geen zout gebruiken) 1[...]
Bron: allrecipes.nlDit is een lekker voorgerechtje waarbij de geraspte rauwe rode biet lekker harmonieert met de zilte smaak van de feta. Ingrediënten 2 middelgrote rode bieten,[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 kg witte asperges 1 sjalot 500 g krieltjes 1 pakje saus voor asperges (37 g) 25 g boter 15 g peterselie 75 g waterkers 150 g gebraden[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes champignons (Ã 250 g AH) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 2 eetlepels citroensap 6 eetlepels olijfolie 1 theelepel italiaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen (geschild en grote gehalveerd) 200 ml halfvolle melk 1 laurierblaadje 2 bosuitjes (in dunne ringen) 75 g waterkers[...]
Bron: ah.nlAlles wat uit één pan komt, daar heb ik een zwak voor, alleen al vanwege de afwasbesparing. Maar ook alle smaken die door het hele gerecht trekken. Ik hou[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlGisteravond een nachtje in Hotel Krasnapolsky op de Dam doorgebracht. We hadden geluk en kregen van de zeer aardige receptionist een upgrade naar een[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten: - 1 rode ui, in dunne plakjes (85 g) - 3 stengels bleekselderij + het blad, in plakjes (220 g) - 8 grote bladeren snijbiet (of wilde spinazie),[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 4 gelijke rode poonfilets sap van 1 citroen 250 gram kerstomaatjes, gehalveerd handvol zwarte olijven zonder pit, gehalveerd zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 600 g Noorse of Schotse zalmfilet 1 el zeezout 75 ml Pernod 3 lente-uitjes peper uit de molen 1 bosje waterkers Voor de olie: 150 ml olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram sperziebonen 300 gram snijbonen bosje (groene) asperges bosje lente uitjes 300 gram jonge bietenblaadjes handje waterkers handje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr gemengde verse kruiden: peterselie, bieslook, kervel, waterkers (of alfalfa) pimpernel, zuring, bernagie, dragon en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g lumache (slakvormige pasta) of andere holle pasta 4 el fijngehakte verse peterselie 4 el fijngehakte verse munt 4 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 750 ml plus 3 el halfvolle melk 500 g gerookte schelvisfilet 1 laurierblaadje 1 grote prei, in de lengte gehalveerd en in[...]
Bron: allrecipes.nlValt het u ook op dat je tegenwoordig soms zulke merkwaardige combinaties tegenkomt? Boerenkool met olijven en pesto. Gegratineerde zuurkoolschotel. Biet,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl