Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 465 recepten
Varkenshaasje met kruidenkaas en boerenham, zalfje van pastinaak en koolrabi met boschampignons, Varkenshaasje in bladerdeeg met Zuiderse vulling van Parmaham, buffelmozzarella en basilicum, Varkenshaasje met kruidenkaas en spek, gevulde aardappel met pompoen en hazelnoten, Varkenshaasje met honing en gember - Knack Weekend #16
Als afsluiter van het 3-gangendiner waarin gekookt werd met bier, koos de chef voor een granité van kriekbier. Lekker fris en zurig. Hierbij combineerde hij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb àltijd een pakje Biscuits Roses de Reims in mijn voorraadkast liggen. Altijd. Wanneer ik het ene opgebruik, dan noteer ik dat meteen op mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit receptje dateert eigenlijk al van de les van 25 februari, maar aangezien het toen nog niet volledig op punt stond, gaf ik er de voorkeur aan om het toen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVeel woorden hoef ik hier niet aan vuil te maken. Dit is het ultieme snoepje. Smeltzacht in de mond. En eenvoudig te maken bovendien. Iedereen kan dit. Echt[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk mag vandaag een kookworkshop voor 2 personen weggeven bij Les Secrets du Chef ! Als dat geen mooie opener is voor een blogpost dan weet ik het ook niet[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOmdat het niet altijd aardbeien moeten zijn. Omdat frambozen ook heel lekker zijn. Omdat het nu volop het seizoen ervoor is. Omdat framboosjes perfect[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn collega had onlangs een overblijfsel van haar dessertenbuffet mee naar het werk. Cupcakes, citroentaart, aardbeientiramisu,... Teveel om van alles te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk spendeer héél veel tijd on-line: op Facebook, Twitter en last but not least, op Pinterest,... Het maakt deel uit van mijn job. Het inspireert mij. En dus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMaandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag... 17u00. Pieppiep! Altijd diezelfde sms: "Wat eten we vanavond?". Meestal komt de sms van manlief, al kan de zoon er ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Het spijt me verschrikkelijk." "Jammer!" "Business before pleasure..." Ik ben heel goed geworden in het mij verontschuldigen. Sinds ik een nieuwe job heb (en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJe moet er maar opkomen: een pakske hazelnootboter door ijsbeslag mengen... Wel David Selen deed het en ik kan je verzekeren: dit is een méér dan geslaagd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeb je binnenkort visite en wil je graag uitpakken, zonder je uit te sloven? Stop met zoeken. Dit is JOUW recept. Het beantwoordt aan àlle criteria: heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be2 eenvoudige ingrediënten. 1 eenvoudige bereiding. De uitdaging van dit recept zit 'm in de presentatie. Geduld en een vaste hand zijn geen must, maar toch wel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be