recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met zout

Gevonden 13 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gerookte eendenfilet met mango,[...]

Misschien heb je voor je kerst- of oudjaardiner helemaal niet zoveel tijd en/of zin om ùren in je keuken door te brengen? Misschien schuiven er ook[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Laab kai (salade van kippengehakt met[...]

Het gaat goed met Hap & Tap en dat is ook de PR-bureaus van de grote merken niet ontgaan. Alsmaar vaker vallen er leuke uitnodigingen in mijn mailbox.[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Oosterschelde paling, mousse, krokantje

Origineel? Check! Weinig werk? Check! Weinig afwas? Dubbel check! Dit is weer zo'n typisch gerecht van chef Dehens dat aan het 'less is more' principe[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gebakken kalfszwezeriken op krokant slaatje met[...]

Ik zei 't eerder al. Ik lust geen kalfszwezeriken. En neen. Dit recept heeft daar geen verandering in gebracht. Maar behalve de zwezeriken (puur persoonlijk en[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Konijnfilet op gemengd slaatje met[...]

't Leven kan toch lekker (en) eenvoudig zijn. Men neme een mals en sappig konijnfiletje, drukt er een mengeling van mosterdzaadjes en paneermeel op, bakt het[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Warm gerookte kwartel op herfstsalade met[...]

Wie op zoek is naar lekker voorgerechtje voor wanneer er visite komt eten, zoek niet langer. Dit is het ideale recept! Drie redenen: het is praktisch volledig[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rundtournedos op duxelle van champignons,[...]

Elf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Rundercarpaccio met pestomarinade

Afgelopen dinsdag was 't weer van dattum: kookles bij Spermalie in Brugge. Heel benieuwd reed ik ernaartoe, want met een chef die ik in mijn 11-jarige carrière[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gevulde parelhoenfilet met cantharellenpesto en[...]

Normaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Duif, witloof, spelt, pompoen

Na het succulente voorgerecht met king krab, coquilles en gerookte paling , waren de verwachtingen hoog gespannen in de kookstudio van Miele voor wat het[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Konijnenrolletjes met cantharellenpesto, Luikse[...]

Het is herfst! Je merkt het niet alleen buiten (ik hààt regen!), maar ook in de commerce: de poelier heeft terug volop wild in de aanbieding en bij de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Tagliata van rund, chimichurri/Florette saus,[...]

Wat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Slaatje van à la minute gerookte zalm verfijnd[...]

Ik ben dol op barbecue. Alleen... het komt er bijna nooit van bij ons. Ten eerste, is het voor mij zelden warm genoeg om te barbecuën. Ik ben zo'n kouwelijk[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy