Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Niets bijzonders, beetje anders gemaakt en wel lekker. Ingrediënten: eieren artisjokken grana pardano of parmezaan of pecorino peterselie zout en peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 artisjokken, liefst de paarse 'mammole' uit Rome 200 gr vers gedopte erwtjes 200 gr vers gedopte tuinbonen 1 struikje mini romana sla of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlArtisjokken in tempurabeslag met bruisend water Artisjokken en lente-uitjes in tempurabeslag met water Andere groenten geschikt voor tempura zijn ringen ui,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlArtisjokken alla Romana Deze week hebben ze bij Lidl prachtige paarse artisjokken, type Romanesco. Deze artisjokken zijn alleen in de lente verkrijgbaar. Ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWie ooit in Frankrijk is geweest onder de lijn Avignon kan het niet ontgaan zijn, de pan bagnat, de grote ronde broodjes gezond. Van de moeder, of oma van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is een geschikt recept voor vegetariërs en je kunt het van tevoren maken. Ik koos hiervoor het recept van Florine Boucher. Het is een beetje bewerkelijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn het voorjaar gaan de bewoners rond de Middellandse Zee helemaal los met artisjokken en tuinbonen. Wij niet, bij ons zijn deze groenten nog steeds niet zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn het voorjaar gaan de bewoners rond de Middellandse Zee helemaal los met artisjokken en tuinbonen. Wij niet, bij ons zijn deze groenten nog steeds niet zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWie ooit in Frankrijk is geweest onder de lijn Avignon kan het niet ontgaan zijn, de pan bagnat, de grote ronde broodjes gezond. Van de moeder, of oma van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLove this recipe. It is really sooooooo yummy. This was soooo good! Delicious. An amazing dish. A definite crowd pleaser. This dip is awesome! Love love love[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker eten zonder dik te worden, ze zeggen dat het kan. Maar bij mij moet er toch elk jaar weer wat vanaf. Dit jaar valt mijn vetopruiming laat. Meestal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had nog een exemplaar over van de gigantisch grote Macau artisjokken die mijn zus uit Frankrijk had meegebracht. Dit was de derde keer dat ik deze week[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan het recept van gisteren had ik nog een gekookte artisjokbodem over. Hiervan een Californisch hapje gemaakt. Ingrediënten : Krab uit blik Mayonaise Geraspte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Macau- of blanc hyéroisartisjok uit Zuid Frankrijk Mijn zus bracht gigantisch grote artisjokken mee uit de Pyreneeën. Ik heb ze nagemeten: de bodem heeft[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarmugia, traditioneel gerecht uit Lucca Ingrediënten: 100 gr lardo guanciale of varkensworst zonder vel 100 gr rundergehakt 3 uien, in dunne ringen 100 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl