recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder rode peper

Gevonden 162 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aardappels uit de oven

Nodig: * Aardappels, harde * Grof zout * Olijfolie * Kruiden die je lekker vindt, bijv. oregano, tijm, paprika etc. Werkwijze: Verwarm de oven voor op 200[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta met vis in witte wijn tomatensaus

Ooit had je een normandisch vispotje van Iglo uit de diepvries, die was ideaal voor een snel pastaatje. Maar die is niet meer te koop en ja zoiets moet je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Pasta met spinazie-kaasroomsaus en garnalen

Voor 2 personen: 250 gram verse pasta (AH, bijv ravioli rossi con formaggio, pomodoro e basilico), olijfolie, 2 tenen knoflook, 250 ml slagroom, 150 gram[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta en rucola

Rucola is geweldig. We doen er van alles mee. Simpel als sla met een kerstomaatje en mosterdvinaigrette, zeer geschikt. Vanavond weer es een pastaatje[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kerst-eten

ook geschikt voor ordinaire dagen! Op kerstavond had mijn moeder een heerlijke Boeuf Bourguignon . Die kwam gewoon uit één van de Spar kookboekjes, maar 30[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Koken met Sylvia Witteman!

Ik ben een enorme fan van de schrijf -en kookstijl van Sylvia Witteman en heb haar daarom een mailtje gestuurd met de vraag of we een recept van haar mogen[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Franse Scharrelkip met aardappels

Koop een dure scharrelkip, een citroen, knoflook, mooie pommes de terre en knip wat rozemarijn. Smeer de kip royaal in met olijfolie. Zout en peper de kip[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Geitenkaas!

Nu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering! Maak een mengsel van mosterd,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Turkse pide uit de Dordogne!

C&A zijn lang op zoek naar- en het experimenteren geweest om een overheerlijk broodje dat ze vaak aten op de Albert Cuypstraat bij een Turkse bakker te kunnen[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Old school macaroni

Even geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Aardappelschotel met kabeljauw en rauwe ham

Ik ben eigenlijk vreselijk druk met mijn stamboom. Ik zit dagelijks tot over mijn oren in verhalen over de VOC, de vreselijkste armoede in de Jordaan,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Varkenswangon

Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Dorade met Chermoula

Op de markt zag ik een mooie vis, een dorade. Ik kocht sardines voor de barbecue maar ik kon deze vis niet laten liggen. Ik zou thuis wel zien wat ik ermee[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Bunyols de bacalla

Geinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Gehaktrolletjes in calvadossaus

Een van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Melanzana Parmigiano

Recept van Sandro! Voor 4 personen: 2 aubergines half blik met blokjes tomaat 2 mozzarellas olijfolie 200gram parmezaanse kaas blaadjes verse basilicum[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Courgettekoekjes met een spinazie- en blanke[...]

Altijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Visburgers

Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Yannah's overheerlijke pasta

Nodig (voor 2 personen): * Courgette, een kleine * Knoflook, 2 tenen * Tomatenpuree, een klein blikje * Gerookte zalm of surimi, 1 ons * Garnalen, 1 ons *[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy