Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 101 recepten
Via mijn ouders kreeg ik van een neef een kist Rubens appels. 't Waren appels met 'een plekje', maar dat geeft niets voor de moes. Niet dat ze alleen daar nog[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDe eerste rabarber van eigen moestuin kon geplukt worden en niets is lekkerder dat de eerste rabarberstelen te gebruiken voor gebak. Voor moederdag heb ik[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIk weet niet via welke link of site ik er op kwam, maar bij het zien van deze gehaakte sfeerlichtjes begonnen mijn vingers te kriebelen. Toen ik net zo oud[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comTerwijl ik het www afzocht naar een geschikt recept voor een biscuitbodem voor een monchoutaart, stuitte ik op een recept voor 'bokkepootjestaart'. Hoewel ik[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comWat te doen met overrijpe bananen die niemand meer wil? Tada ... een kruidige bananencake! 300 gram geprakte rijpe banaan 2 eieren 80 gram magere yoghurt 75[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn april dit jaar vertelde ik over de wonderpan : een echte ouderwetse wonderpan van het merk AlHo, oftewel Aluminiumfabriek Hoogeveen. Deze fabriek bestaat[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comEergisteren verraste mijn ouders mij met 2 volle emmers pruimen en dik 5 kilo bramen. Niet zo maar bramen. Nee, van die mooie grote zwarte sappige bramen die[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com100 gram (room)boter 400 gram donker bruine basterdsuiker 175 gram (light)roomkaas 2 t.l. vanille extract (of zo'n klein flesje van dr. Oetker ) 3 eieren maat[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVooral de eerste rabarberstelen, bij voorkeur rode, in het seizoen zijn heel geschikt om te verwerken in gebak. Langs de sloot heb ik inmiddels 3 behoorlijke[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comEergisteren verraste mijn ouders mij met 2 volle emmers pruimen en dik 5 kilo bramen. Niet zo maar bramen. Nee, van die mooie grote zwarte sappige bramen die[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comNiets makkelijker en sneller gemaakt dan een plaattaart. Variëren met het fruit kan altijd. Ik heb fruit uit blik gebruikt, maar je kunt ook vers fruit[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comBij gebrek aan verse bramen heb ik een blik perziken gebruikt en een grote pot kersen op sap, omdat ik dit lekkerder vind dan mandarijnenpartjes. De blikken[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn dit recept wordt zelfrijzend bakmeel gebruikt. Zelfrijzend bakmeel is niets anders dan patentbloem met bakpoeder. Ik gebruik altijd gewone (goedkope)[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com