Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
1 kg drumsticks, peper, zout, 50 gram spek, 2 sjalotten, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 3 grote tomaten, 1 el olie, 2 el boter, 250 ml bouillon,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 kipfilets (stukjes), 1/2 pakje spekblokjes, 1 fijngesneden ui, olijfolie, 1 el bloem, 1 glas rode wijn, 1 glas kippenbouillon, laurier, tijm, peterselie, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1/2 pakje gerookte spekblokjes, olijfolie, 200 gram lamsvlees in blokjes, 2 merguez worstjes in stukjes, 1 gesnipperde ui, 1 teentje knoflook, 1 paprika in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok uit De complete keuken van Frankrijk. Volgens het recept heb je per persoon een vleugel van 250 gram nodig. De kleinste vleugel die wij konden krijgen was[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZal dit echt een recept uit de Pyreneeën zijn? Ik weet het niet, maar het was in ieder geval wel erg lekker. 250 gram hamlappen, 250 gram braadworsten, 100[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heel smakelijk gerecht uit de Delicious februari 2012 2 el olie, 2 teentjes knoflook (geperst), 1 fijngesneden ui, 200 gram prei in ringen, 1 el bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke manier om beenham klaar te maken. Lekker met zuurkool! 1 beenham van ca. 500 gram 1 el grove mosterd, 2 el honing Verwarm de oven voor op 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 20 november Je moet hier natuurlijk goed op tijd mee beginnen, het liefst de vorige dag. Dan kan het vlees zo zacht worden dat je het met een lepel[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 14 oktober een lekker herfstig gerecht. 100 gram spekblokjes, 1 ui, 25 gram boter, 1 teentje knoflook, 3 kippenpoten, 1 flesje pils, 1 laurierblaadje,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 22 maart 1 aubergine (ca. 250 gr.), 1 el olijfolie, mespuntje chilipoeder, 1 tl djinten, 1 tl ketoembar, 1/2 teentje knoflook, 2 tl citroensap,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 kipfilets, 1 bolletje mozzarella (grof geraspt), 4 el geraspte parmezaanse kaas, 2 zongedroogde tomaatjes (gehakt), 1 el verse basilicum, 85 gram grof[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 12 maart 4 kippenbouten, 50 gram boter, 4 el olie, 2 sinaasappels, 1/2 l sinaasappelsap, 1 laurierblad, 2 kruidnagels, 1 kippenbouillonblokje,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 7 februari Al begonnen te maken op 6 februari Uien grof snipperen, vlees in niet te kleine brokken, aanbraden, ui erbij, fruit deze mee. Zet het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com