Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Mijn zusje kreeg 's ochtends een wild idee dat ze wel graag tapas wilde eten 's avonds. Dus het boodschappenlijstje werd flink aangevuld met ingrediënten voor[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlDeze yeşil mercimek salatası (groene linzensalade met groene kruiden) at ik voor het eerst tijdens een picknick met vrienden in Turkije. Ik had mijn vriendin[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDeze gevulde wijnbladeren of sarma (officieel yaprak sarması maar vaak worden ze ook 'dolma' genoemd) zijn één van de bekendere gerechten uit de Turkse keuken.[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlJip en Janneke hadden een gat in de heg, wij hebben een minideurtje in de schutting. Als ik mijn best doe, dan pas ik er ook door, maar het is bedoeld voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa ruim 9 maanden bloggen wordt het de hoogste tijd voor een bekentenis. Ha, daar zul je ’t hebben, zullen er nu stellig een aantal onder jullie denken.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoewel het al Sint Jan is geweest (24 juni), en er dus geen asperges meer geoogst worden, liggen ze nog wel in de winkel. Maar het zijn de laatsten, dus neem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDragon gedroogd in de magnetron en dragonboter Je mag je gelukkig prijzen als je in de buurt van een Turkse toko woont. Daar koop je voor minder dan een Euro[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker eten zonder dik te worden, ze zeggen dat het kan. Maar bij mij moet er toch elk jaar weer wat vanaf. Dit jaar valt mijn vetopruiming laat. Meestal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGepocheerd-gestoofde kip.Weer eens wat anders en ook lekker. Ingrediënten 1 grote kip 2 eetlepels (knoflook) olijfolie 100 ml witte wijn of witte vermouth 2-3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeeft u al eens op zaterdag aan een scholier die vakken vult bij de AH gevraagd of ze zeekraal verkopen? Nou, ik bespaar u graag de moeite: het ligt dus bij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZalm Kroketjes Als hapje of bij de lunch Deze zalm kroketjes smaken altijd. Lekker glaasje erbij en ze happen lekker weg. en weer eens iets anders dan de kip[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZelfgemaakte Boursin Dit receptje kwam ik tegen op het blog van Nicole En het makkelijke van dit recept is dat je het kaasje helemaal kan kruiden naar eigen[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlSoms kom je thuis met de zaterdagboodschappen en dan heb je ergens nogal veel van. Zo verging het mij vandaag met de dille. In plaats van het bescheiden bosje[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk vertelde al eerder dat mijn buurvrouw van twee huizen verderop en ik er sinds het begin van de lockdown er de gewoonte van gemaakt hebben om, als de vijf in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept van Melissa Clark in de New York Times van afgelopen week: "Zonnig met citroen en kruiden, en vol met stevig groen, deze zeer aanpasbare soep kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl