Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g couscous (pak 500 g, biologisch) 1 el olijfolie extra vierge 40 g boter 4 pruimen (ontpit) 6 gedroogde abrikozen 1 bakje pistachenoten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 braadkip (ca. 1.5 kg) 100 g ontbijtspek 4 worteltjes 10 sjalotten 1 rode ui 250 g kastanjechampignons 2 tenen knoflook 2 el arachide olie[...]
Bron: ah.nlTwee BV's die op één en dezelfde dag hun boek uitbrengen en ik ben uitgenodigd naar beide boekpresentaties op exact hetzelfde moment... Tjah, dat werd kiezen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag neem ik jullie mee voor een kijkje in mijn koelkast. Wat ligt hier nou allemaal in en welke dingen gebruik ik dagelijks. Eigenlijk heb ik het heel[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHertenstoofpotje met Uienpuree Het wildseizoen is weer volop aan de gang En menigeen is helemaal in de wolken om everzwijn, fazant, haas of hert te eten Nu[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlBeste Deliciousredactie, laat ik beginnen jullie te complimenteren met jullie blad. En nu iets waar jullie ongetwijfeld niet op zitten te wachten. Is er nog[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDeze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe eerste keer dat ik dit maakte , was dit al een schot in de roos, maar het beste nieuws was dat ik enkele ideeën had om dit nóg beter te maken. De[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 750 gram stoofvlees (rund of lam), in stukken van plm. 3x3 Bakje vet spek in kleine dobbelsteentjes (of[...]
Bron: allrecipes.nl