Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 428 recepten
Ingrediënten Porties : 4 5 vellen verse lasagne, circa 100 g in totaal (zie deze website voor zelfgemaakte pasta) 250 g wilde spinazie, schoongemaakt 125[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rundergehakt 350 g half-om-half gehakt 3 eieren, geklutst 2 teentjes knoflook, gehakt 1 ui, gesnipperd 1 eetl. gehakte peterselie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g macaroni 100 g brood of Panko (Japans broodkruim) ca. 500 g rijpe tomaten 1-2 tenen knoflook, gepeld 2 handenvol basilicum ca. 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olijfolie 1 rode ui, gepeld en fijngehakt 1 rode spaanse verse peper, ontdaan van de zaadjes en fijngehakt 1 afgestreken theelepel kaneel een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 24 grote pastaschelpen 110 gram rundergehakt olie of boter om in te vetten 390 gram geraspte mozzarella (of jonge kaas), apart[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg langoustines scheut olijfolie 1 lepel boter 1 niet te grote ui kwart bol verse knoflook of 2 tenen gedroogd 1 winterpeen 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g korte pasta, bijv. orecchiette of middelgrote schelpjes 2 eetl. olijfolie 450 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el extra vergine olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 1 kleine venkelknol, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g[...]
Bron: allrecipes.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode paprika's, in vieren gesneden en zonder zaden 225 g rauwe reuzen- of steurgarnalen, gepeld 500 g mosselen in de schelp,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 el milde olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, fijngeperst 1 stuk pompoen van 500 g, pitten eruit, in blokjes van 2 cm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600-800 g kabeljauwrug* (filet, zonder vel) 200 g zwarte pasta (met inktvisinkt) evt. 1 zakje inktvisinkt (viswinkel) persillade 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nl' Kalkoen uit de oven, een heerlijk garnalenspiesje of een lekkere salade met tonijn. Het klinkt allemaal heerlijk natuurlijk, máár als je vegetarisch bent is[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 325 g lange pasta, bijv. linguine 325 g varkenshaas 1 eetl. droge sherry of rijstwijn 1 eetl. sojasaus 2 theel. suiker 3 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie met basilicum (fles a 250 ml) 2 doosjes zalmfilet (diepvries, a 250 g) 1 cup kaassaus (koelvers, 150 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2 kg mosselen 1 grote ui 2 tenen knoflook 1 stengel citroengras 2 eetlepels verse korianderblaadjes 1 (flinke) eetlepel Thaise rode curry[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de gevulde tomaatjes: 6 kleine, stevige tomaten 1 avocado 100 g Hollandse garnalen 1,5 el halvanaise chilipoeder zout Voor de[...]
Bron: smulweb.nl